Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarac preminuo, a žena u bolnici nakon sudara u Osijeku

None Foto: Danijela Mikola/24sata 17

Strašan prasak šokirao je prolaznike koji su se u tom trenutku našli na tom dijelu Vinkovačke. Renault Clio osječkih oznaka bio je doslovce obavijen oko svjetlosnog stupa na pješačkoj stazi pored ceste

Tri vozila Hitne pomoći i vatrogasci pristigli su sa sirenama u centar grada Osijeka, u Vinkovačku ulicu nedaleko velikog kružnog toga, gdje je oko 14.30 sati bila teška prometna nesreća u kojoj je poginuo muškarac (40), a žena (33) je ozlijeđena. Strašan prasak šokirao je prolaznike koji su se u tom trenutku našli na tom dijelu Vinkovačke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Renault Clio osječkih oznaka bio je doslovce obavijen oko svjetlosnog stupa na pješačkoj stazi pored ceste. U automobilu je bio vozač, i žena koja je sjedila na suvozačevom mjestu. Zbog zgužvanog lima automobila nije se moglo doći do ozlijeđenih osoba u automobilu pa su vatrogasci rezali krov kako bi ih izvukli.

Foto: Danijela Mikola/24sata

- Prijatelj i ja našli smo se u blizini mjesta nesreće kada se začuo prasak. Netko je uzviknuo 'Bože dragi' i otrčali smo na cestu. Taj je auto bio omotan oko bandere. Svi su stali na cesti. Potrčali smo pomoći ljudima u autu, ali nismo mogli ništa kada je lim bio zgužvan. Žena je pokazivala znakove života, gledala je u nas vidno u šoku, a muškarac pored nje bio je posve bijel u licu, miran, čudno nakrivljene glave. Imao je dugu kosu pa smo pomislili da je žensko. Kada je došla Hitna i uspjela mu pomaknuti glavu vidjeli smo da je muško. Čini se da je on stradao - kaže nam očevidac prometne nesreće koji je pokušao pomoći unesrećenima.

Foto: Danijela Mikola/24sata

Ozlijeđena žena prevezena je u bolnicu. Vjeruje se kako je vozač Clija išao prema centru grada desnim trakom na kojemu su tramvajske tračnice. Cesta je bila vlažna od kiše, a očevidom će se utvrditi točan uzrok nesreće.

Komentari (78)
  • Mlađi muškarac od 40g i starija gospođa od 33g,pa vi ste stvarno vrh vrhova novinarstva.

    18. 1. 2019,   16:32
  • Ovi klijići ko od papira....

    18. 1. 2019,   16:37
  • Nevjerojatno je kako su ljudi danas vozili po snijegu i susnježici. Ja tako ni po ljetu ne vozim. I onda se čudimo ovakvim nesrećama

    18. 1. 2019,   16:58