Obavijesti

Promo sadržaj

Jedini vodič za kupovinu božićnih poklona koji ćeš trebati!

Jedini vodič za kupovinu božićnih poklona koji ćeš trebati!
3

Početkom prosinca počinju i slatke muke i razmišljanja što ove godine odabrati i pokloniti našim najmilijima. Supružnici, djeca, mame, tate i bake, braća i sestre, prijatelji i ostatak obitelji

Idealna prilika za online shopping! U odabiru božićnih i novogodišnjih poklona iskoristite sve prednosti genijalnog online servisa Jeftinije.hr, specijaliziranog za usporednu kupovinu u web trgovinama. Osim što na jednom mjestu možete usporediti cijene i provjeriti ponude u doslovno stotinama domaćih web trgovina, na istom vas mjestu čekaju i savjeti za kupovinu, novi akcijski katalozi i brojne druge funkcionalnosti koje će vam uštedjeti i vrijeme i novac kod ovogodišnje božićne kupovine. 

Za originalnost i izraz oduševljenja na licu osobe koja je upravo otvorila svoj božićni poklon isplati se potruditi pa smo vam pripremili nekoliko ideja koje će vam sigurno pomoći u odabiru savršenog poklona svima koje ove godine planirate darivati. 

Igračke za najmlađe

Djeca (ali zaigrani odrasli) će se najviše veseliti novim igračkama. Važno je odabir prilagoditi uzrastu djeteta jer igračke uvelike variraju s obzirom na dob djeteta. Najmlađima možete pokloniti novu zvečku, plišanu igračku ili neku novu bajku, a malo starijoj djeci poklon potražite među edukativnim igračkama i kreativnim setovima s kojima se mogu zabaviti, ali i naučiti nešto novo.

Ne smijemo zaboraviti da bi mnogim sličnim poklonima mogli biti zadovoljni i neki odrasli. Sve veća ponuda setova kockica ima mnogo pristaša i sakupljača među starijima, a dobar poklon su i društvene igre koje možete isprobati zajedno nakon bogate božićne večere.

Pomoć u kuhinji za parove i obitelji

Ako tražiš poklone za par ili nekog člana obitelj, razmisli o kupovini jednog većeg poklona koji će dobro doći mnogim članovima kućanstva. Potraži među malim kućanskim aparatima - kuhari i pekari zasigurno će biti oduševljeni novim kuhinjskim robotom, a još više popularni su mikseri za pripremu zdravih smoothija. 

Ako imaju lijepu opremljenu kuhinju i vole provoditi vrijeme u njoj, onda razmisli o uređajima poput aparata za sladoled, sokovnika, tostera i aparata za vafle. Ljubitelji kave zasigurno bi bili oduševljeni novim aparatom za kavu - aparat za kavu na kapsule je super poklon, koji je također vrlo povoljan.

Najnovija igra za gamere

Poklanjanje novih video igara gamerima nikada nije loša ideja. Ako ti se čini da video igra ne izgleda kao velik ni poseban poklon, iznenadit će te činjenica da noviji i popularniji naslovi koštaju i do 500 kn. Prije takve kupnje, moraš dobro provjeriti na kojoj konzoli provodi većinu vremena - posljednja stvar koju želiš je da ne koristi tvoj poklon zato što nije kompatibilan sa njegovim uređajem. 

Zanimljiv dar za ljubitelje tehnologije je i druga računalna oprema kao i uvijek traženi komadi PC periferije poput miša ili tipkovnice, USB memorije, opreme za igrače konzole i slično. Takva je oprema važna i potrebna ne samo gamerima nego i svim drugim više ili manje iskusnim korisnicima računala.

Parfem ili toaletna voda za partnera

Parfem naravno, može biti poklon za bilo koga, ali za dobar izbor mirisa, moramo tu osobu vrlo dobro poznavati. Parfemi i ostali mirisi su naime pokloni koji su obično namijenjeni članovima nježnijeg spola, ali ne zaboravi da i za muškarce također postoji velik izbor mirisa koji će sigurno oduševiti mnoge.

Možeš birati između raznih mirisa parfema i toaletnih vodica. Razlika između njih je ta da parfem sadrži veću količinu aromatičnih sastojaka od toaletne vodice i njihov miris traje duže pa su stoga primjereno skuplji. Kod izbora uvijek treba uzeti u obzir osobu kojoj poklanjamo parfem – da li više voli blagi cvjetni miris, voćni ili jaki orijentalni miris? Također je dobro razmisliti za koje prigode kupujemo parfem ili toaletnu vodicu. Tijekom dana uglavnom koristimo nježnije mirise, dok za posebne prigode koristimo malo posebnije i upečatljivije mirise.

Bluetooth zvučnik za koji su uvijek u pokretu

Vjerojatno se mnogi tinejdžeri nadaju novom mobilnom telefonu tijekom blagdana. Budući da većina nas ne želi platiti tisuće kuna za božićni poklon, također su dobar dar razni pribor i oprema za mobitel od maskica do slušalica. Vrhunski poklon su i prijenosni bluetooth zvučnici s kojima možeš slušati glazbu bilo gdje i bilo kada. Takvi zvučnici mogu se naći u svim mogućim bojama, veličinama i oblicima, a njihova cijena varira od 50 do 1000 kn, tako da ćeš sigurno naći odgovarajući poklon.

Sitnice za prijatelje i kolege

Tijekom blagdana željeli bismo neke poklone darovati prijateljima i kolegama, ali ako bismo kupovali jedan od gore spomenutih poklona, vrlo brzo bi bankrotirali. Stoga, za takve namjere predlažemo manje poklone, koje prilagodimo osobnosti onoga kome ga poklanjamo. Bez obzira radi li se o smiješnom privjesku za ključeve, ugraviranom upaljaču ili pivskoj igri za kolege - s malim poklonima možemo mnogima uljepšati blagdane i pokazati im da nam je stalo do njih.

Zapamti - izgled poklona jednako je važan kao i sadržaj

Bez obzira na sadržaj poklona, ne smiješ ga zaboraviti dobro zamotati i ukrasiti. Veselje prilikom otvaranja poklona je znatno veće dok trgamo lijepi papir za umatanje i željno iščekujemo što se u njemu nalazi. Ako nisi vješt u umatanju poklona, možeš sakriti poklon u slatke poklon kutije ili posegnuti za prigodnim ukrasnim vrećicama. Tko će još dočekati da ih stavimo pod božićno drvce!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve