Obavijesti

News

Komentari 10

Jedinstvene sestrice: Njih dvije su blizanke, a jedna ima Downa

Jedinstvene sestrice: Njih dvije su blizanke, a jedna ima Downa
1

Velika Britanija: Nicola i Todd Bailey su ponosni roditelji blizanki Harper i Quinn. Kažu da su im liječnici rekli da im je žao nakon što se saznalo da Harper ima genetski poremećaj. No oni kažu da im je obitelj savršena

VIDEO

Nicola i Todd Bailey iz Sheffielda su roditelji blizanki od kojih jedna ima Downov sindrom. Šanse da se tako nešto dogodi su bile jedna na milijun.

Par ima sina Lucasa (4) i kaže da je njihova obitelj unikatna i da ju ne bi mijenjali za ništa na svijetu. Roditelji nisu znali da se će Harper imati genetski poremećaj sve dok se djevojčica nije rodila. 

376633629


- Liječnici su mi se ispričali kada su mi rekli da Harper ima Downom sindrom. No mi mislimo da to nije nešto zbog čega bi nam se netko trebao ispričavati. Obje djevojčice su savršene i ne bih mijenjali za ništa na svijetu - kaže Nicola (32) koja radi kao medicinska sestra. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

-  Harper je Harper, a Quinn je Quinn, one nisu iste i ne pokušavam ih uspoređivati. Ne vidim da je Harper na bilo koji način drugačija od moje ostale djece - kaže majka. Dodaje kako joj nije uvijek lako jer ljudi često bulje u Harper. 

- Bili smo jako sretni kada su nam rekli da sam trudna. Kasnije su nam rekli da ćemo dobiti blizanke. Sve pretrage su bile u redu, a ja se nisam uzbuđivala što mi je zlo i što sam se debljala brže nego u prethodnoj trudnoći. Rodila sam 15. veljače. Harper nisam niti vidjela jer su odmah s njoj odjurili. Quinn se rodila nekoliko minuta kasnije. I nju su odnijeli kako bi bila sa sestrom. Nakon pola sata liječnici su nam rekli da sumnjaju da Harper ima Downov sindrom. Otkrili su joj i rupu na srcu što djeca s tim sindromom često imaju i morat će na operaciju kada bude imala šest godina. Harper slabo jede i moram ju i dalje hraniti svaka dva sata - kaže Nicola. 

- Volim ih odijevati u istu odjeću, a iako nisu iste imaju gotovo iste noseve i usta. Veza koju blizanci imaju je neopisivo jaka i jedva čekam da vidim kako će se ona dalje razvijati - kaže ponosna majka, piše Daily Mail. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.