Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jeep: Koje je vozilo kao stvoreno za Vas?

None Foto: Jeep 5

Na što prvo pomislite kada se spomene terenac? Većini će prvo na pamet pasti marka Jeep koja je već postala sinonim za terence i crossovere

Nova paleta vozila Jeep pobrinut će se za bezbrižne avanture bez obzira na vremenske uvjete i neravne terene. Uz njih sloboda i zabava idu ruku pod ruku. Iako ćete pravi dojam steći tek kada sjednete za upravljač, pripremili smo Vam ipak neke osnovne informacije koje bi Vam mogle pomoći donijeti odluku.

Riječ džip ustalila se kao svakodnevni izraz za terensko vozilo što još utvrđuje njegov kultni status. Sva tri nova modela, Wrangler, Renegade i Cherokee, slijede tradiciju i prepoznatljiv oblik marke Jeep, a istodobno su nadograđeni za nove i suvremene avanture. Jeep je postao aerodinamičniji i tehnološki napredniji, ali još uvijek prepoznatljiv u svojemu izvornu obliku. 

Foto: Jeep

Ikonski Jeep Wrangler utjelovljuje duh marke

"Poći bilo kuda, učiniti sve" (Go Anywhere, Do Anything) misao je vodilja novoga modela Jeep Wrangler – četvrte generacije najsposobnijega terenskog vozila."

Novi Jeep Wrangler ponovno zauzima svoj položaj pobjednika off-road-vožnje dok svoju udobnost i najnoviju tehnologiju lako pokazuje i na gradskim ulicama. Zahvaljujući naprednim sustavima pogona na četiri kotača (Command-trac i rock-trac), prednjoj i stražnjoj elektroničkoj blokadi diferencijala tru-lok i elektroničkome isključenju prednjega stabilizatora True-lock to je do sada najsnažniji Wrangler za bespuće.

Foto: Jeep

Uz predstavljanje 2,2-litrenoga turbodizelskog motora i 2,0-litrenoga benzinskog motora modelu Wrangler obnovljena je i ponuda motora. Ono što je novo u modelu Wrangler jest to da su oba nova motora dostupna u kombinaciji s osmostupanjskim automatskim mjenjačem.
Wrangler je izgrađen za one kojima su pothvati u krvi. Može biti opremljen jednim od triju sustava pogona na sva četiri kotača, moćnom čeličnom zaštitom podvozja i još mnogo toga. Stoga su njegove sposobnosti prilagođene svim iskustvima koja prelaze granice.

Važne komande na dohvat su ruke, a pretinci za odlaganje pametno su smješteni uz najnoviji sustav uconnect koji omogućuje da uvijek ostanete povezani. Unutrašnjost novoga modela Jeep Wrangler nudi udobnost i praktičnost.

Tema: Promo sadržaj