Obavijesti

Promo sadržaj

Jelena Rozga održala najluđi koncert ikad

Jelena Rozga održala najluđi koncert ikad
2

Jedna od najvećih pjevačkih zvijezda, Jelena Rozga, počela je veliku akustičnu turneju u dnevnom boravku mlade obitelji Križmanić u predivnom istarskom mjestu Sidreti

Koncert u tvom domu“ organizirao je najslušaniji radio u zemlji, Narodni. Istrijani su danima brujali o privatnom i ekskluzivnom koncertu Jelene Rozge, ali se karta nije mogla nigdje kupiti. Bio je to najbrže rasprodani koncert u povijesti. Narodni je „Koncert u tvom domu“ poklonio mladom bračnom paru Križmanić, Vanessi i Paolu, a osim njih na nastupu su bili samo njihovi najbliži prijatelji i rodbina.

Pozornica je postavljena u njihov dnevni boravak, stigao je bend, upaljena je rasvjeta, postavljene su kamere, razmješteni fotografi, a onda je stigla i zvijezda večeri - Jelena Rozga. Show je mogao početi. 

„Jako sam uzbuđena. Srce mi lupa 200 na sat“, priznala je odmah na početku uzbuđena Rozga na najintimnijem koncertu u svojoj karijeri, a dočekana je ovacijama okupljenih. 

Početno uzbuđenje i nervozu ubrzo je potisnula prava koncertna atmosfera. S obzirom na to da je ovo bio poseban nastup, obilježili su ga i posebni trenuci kao, primjerice, zaustavljanje pjesme zbog zajedničkog fotografiranja ili duet s domaćinom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Koncert je bio stvarno odličan. Ovo mi je jedan od najupečatljivijih događaja u životu“, rekao je Paolo nakon nezaboravne večeri. 

Velika sam obožavateljica Jelene Rozge, a što ja slušam, sluša i moj muž. Hvala Narodnom, bilo je predivno“, uz osmijeh je zaključila Vanessa. 

Iako su se za „Koncert u tvom domu“ prijavili spontano, iskoristili su priliku i da proslave drugu godišnjicu braka. U svakom slučaju, sada imaju priču za unuke, ali i sina Leona koji je još premlad da razumije kako tek rijetki imaju privilegiju ugostiti jednu od najvećih zvijezda današnjice. 

Tu istarsku večer dugo će pamtiti i Jelena Rozga koja je u mjestu Sidreti zapravo počela veliku turneju na kojoj će promovirati akustični album koji bi trebao biti objavljen krajem siječnja. 

Ovo mi je najluđi koncert dosad. Razmišljala sam o tome da se trebam koncentrirati na pjevanje, ali toliko sam se opustila da nisam pazila više na neke tehničke stvari. Baš mi je bilo lipo i guštala sam. Ekipa je bila fenomenalna.

O toj istarskoj večeri, još će se dugo pričati.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.