Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jeruzalem: Najmanje 30 ljudi ozlijeđeno u eksploziji busa

None Foto: AFP/PIXSELL 7

U eksploziji bombe u središtu grada, ozlijeđeno je najmanje 30 ljudi, a jedan je čovjek poginuo. Zbog eksplozije premijer Netanyahu odgodio je posjet Moskvi

Autobus u središtu Jeruzalema eksplodirao je u srijedu, prenosi The Jerusalem Post. Prema prvim informacijama ozlijeđeno je najmanje 30 ljudi, a jedan je čovjek poginuo. Policija za napade sumnjiči palestinske ekstremiste, a Izrael je najavio odgovor.

Policija sumnja da je eksplozivna naprava ostavljena u torbi na autobusnoj stanici ispred Jeruzalemskog konferencijskog centra. Velik broj policijskih snaga i brojne ambulante hitne pomoći ubrzo nakon eksplozije su došli na mjesto nesreće.

Ceste u samom centru Jeruzalema zatvorene su za promet, a policija pretražuje područje zbog mogućih dodatnih eksplozivnih naprava. Izraelski premijer, Benjamin Netanyahu, zbog eksplozije je odgodio svoj posjet Moskvi.

Komentari (10)
  • free palestina

    23. 3. 2011,   20:43
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    23. 3. 2011,   20:37
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    23. 3. 2011,   20:45