Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jeste li ih vidjeli? Nestala je majka (16) s malom bebom

None Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL 2

Prema Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, Nestali.hr, zadnja poznata adresa bila im je Bili Brig 55 u istoimenom mjestu između gradova Nova Gradiška i Slavonski Brod. Kći još nije navršila tri mjeseca života

Nikolina Ljubišić (16) nestala je u ponedjeljak 22. 7. tijekom noći s kćerkicom Milicom koja još nije napunila tri mjeseca. Prema Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, Nestali.hr, zadnja poznata adresa bila im je Bili Brig 55 u istoimenom mjestu između gradova Nova Gradiška i Slavonski Brod.

Foto: Nestali.hr

Nikolina je visoka 155 centimetara. Ima ravnu kestenjastu kosu, svijetloplave oči i okruglo lice. U trenutku nestanka imala je na sebi  svijetlu majicu, crvene duge hlače, bijele tenisice sa crnim linijama.

U naručju je ponije 56 centimetara dugu kćer  koja ima svijetloplave oči i kestenjastu kosu. Malena ima okruglo lice, jače je građe te je bila odjevena u bijelu haljinicu.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Tema: Hrvatska

Komentari (141)
  • Sklonila se negdje od svih koji je osuduju,a sad kao brizni i traze je.Curo ne daj se,imas svoju bebu i bori se za nju.

    23. 7. 2019,   11:41
  • Dete odvelo dete,nekako kod Roma to i da razumem,ali kod ostalog sveta to je više strašno i nerazumno...šta ona zna,ništa...samo da im nije od nekog bezbednost ugrožena to je sad bitno,inače neko treba da brine za njih,ova devojčica to sigurno nije sposobna sama....

    23. 7. 2019,   11:38
  • jadni njih dvoje a na dušu onima zbog kojih bježi nadam se da će naći adekvatne uvjete za sebe i bebu!

    23. 7. 2019,   12:13