Obavijesti

News

Komentari 141

Ježić: 'Platio sam stan dečku Sanaderove kćeri u New Yorku'

Ježić: 'Platio sam stan dečku Sanaderove kćeri u New Yorku'
3

Račune je podmirila moja tvrtka ABC Holding, a to je ista ona tvrtka preko je je kupljen blindirani BMW za HDZ. O tome imam svu dokumentaciju i donijet ću je sljedeći put, rekao je Ježić na sudu

VIDEO

Na Sanaderovo traženje platio sam 2010. oko 250.000 eura za troškove putovanja, najam stana i poslovnog prostora u New Yorku za dečka kćeri gospodina Sanadera. Podveli smo to kao troškove projekta otvaranja našeg predstavništva u New Yorku. Račune je podmirila moja tvrtka ABC Holding, a to je ista ona tvrtka preko je je kupljen blindirani BMW za HDZ. O tome imam svu dokumentaciju i donijet ću je sljedeći put, izjavio je Robert Ježić u četvrtak na Županijskom sudu u Zagrebu u postupku INA-MOL.

Ćaća u depri: Sanader je ljutit, sam je u ćeliji i šeta s Dolačkim
Ćaća u depri: Sanader je ljutit, sam je u ćeliji i šeta s Dolačkim

Dodao je kako je u njihovim međusobnim odnosima bilo niz zahtjeva sa Sanaderove strane, a da nisu bili beznačajni ni troškovi niza ručkova i večera koje je on kontinuirano plaćao.

Ježića su pitali zašto to nije ranije rekao, a on je odgovorio da ga nisu pitali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sanader: Nisam dobio ništa;
Ježić: Nego tko je dobio?

- Po današnjem ispitivanju ovdje, ispada da gospodin Sanader nije dobio ništa - rekao je Ježić, a onda mu je Sanader dobacio: 'Pa nisam dobio ništa'.

Ježić mu je uzvratio riječima: 'Nego tko je dobio'.

Ježić je inače odgovarajući na pitanja Hernadijeve obrane ostao kod navoda da je pet milijuna eura koji su uplaćeni na račun njegovih švicarskih tvrtki potekle od MOL-a te da bi on taj novac dao Sanaderu da prije toga nisu obojica uhićeni, javlja Večernji list

Sanadera su u sudnicu dovezli iz zatvora u Remetincu u kojem je smješten prošlog četvrtka. On je pravomoćno, nakon razmatranja Vrhovnog suda, osuđen na kaznu veću od šest godina zatvora u slučaju Planinska.

Pokretanje videa...

01:06

- Svjedoci smo još jedne sramotne epizode hrvatske pravne države jer ono što je danas bilo na Vrhovnom sudu, ako je točno što mediji izvještavaju, jer još nemamo nikakvo rješenje, to je poraz pravne države. Ovo je jedan od najglupljih i najbezveznijih predmeta za koji sam čuo, nema nikakvih dokaza. Fiolić je isto kao i Ježić, jedan svjedok koji kaže da je dolazio ovdje u ovu kuću kada je ovdje stajala policija i kontrolirala svakoga. Ovo je smiješno, presuda je trebala pasti i mislim da je ovo još jedna predstava za javnost uoči predsjedanja Hrvatske Europskom unijom. Ostajem pri onome da je riječ o politički motiviranom progonu, nastavit ću se boriti svim sredstvima da dokažem nevinost - rekao je Sanader novinarima ispred svoje kuće prije nego su policajci došli po njega.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 141
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović