Obavijesti

News

Komentari 37

Jezivo otkriće u domu mrtvog doktora: Pronašli 2246 fetusa!

Patolog je preuzeo ukupno 2246 fetusa, istraga je u tijeku, a procjenjuje se da je dr. Klopfer u 40 godina liječničke prakse izveo na desetke tisuća pobačaja u više okruga Indiane

VIDEO

U domu američkog liječnika iz Illinoisa, nakon njegove smrti, otkriveni su ostaci više od 2000 fetusa, doznaje se od tamošnje policije.

Obitelj dr. Ulricha Klopfera nakon njegove smrti 3. rujna ušla je u njegov dom te otkrila jezivu tajnu koju je čuvao liječnik koji se bavio pobačajima.

Klopfer je imao kliniku u South Bendu u Indiani, no ona je zatvorena već tri godine, kada je doktoru oduzeta liječnička licenca jer je optužen da vlastima nije prijavio pobačaj izveden na 13-godišnjoj djevojčici.

Patolog je preuzeo ukupno 2246 fetusa, a istraga je u tijeku. Lokalna novina South Bend Tribune piše kako se procjenjuje da je dr. Klopfer u 40 godina liječničke prakse izveo na desetke tisuća pobačaja u više okruga Indiane, a to ga čini rekorderom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Daily Mail piše da Klopfer nije davao anestetike svim ženama kojima je obavio pobačaje, već samo mlađima od 16 godina i onima koje su to mogle platiti. Osim toga, među njegovim osobljem nije bilo anesteziologa niti ikoga drugog tko bi bio osposobljen za davanje anestezije. Ipak, govorilo se da je u svojoj praksi Klopfer imao vrlo malo zabilježenih komplikacija kod svojih pacijentica.

Pobačaje je počeo obavljati davne 1973. godine, odmah nakon što je u SAD-u legaliziran pobačaj na zahtjev iz bilo kojeg razloga do vremena trudnoće kada fetus može preživjeti bez majke.

Pokretanje videa...

00:31
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina