Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jordan prognozira uspjeh svojoj stranci na izborima

None Foto: tportal.hr

Vladimir Jordan, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika, glasao je u Ulici Vile Velebita u društvu supruge. Prokomentirao je broj novinara

Vladimir Jordan, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika, glasao je u Ulici Vile Velebita  u Zagrebu u pratnji supruge. Prokomentirao je broj okupljenih novinara:
- Prošli put bio je samo jedan novinar, a sudeći po ovome koliko vas sada ima, imat ćemo uspjeha. Izbori nisu važni samo za moju stranku, važni su za cijelu Hrvatsku.

Komentari (5)
  • Vidim Hard da si nepismen i ne poznaš materiju i pišeš nešto o čem nemaš pojma. Ti ljudi su 40 godina stvarali da bi HDZ prodao tu imovinu stranom kapitalu koji će tebe i sve nas pretvoriti u robove i samo sanjaj o svojoj penziji od 1200 kn jer to ti pripada samo ako sad radiš u nekoj državnoj službi, a ostali će imati oko 300-tinjak kn.

    25. 11. 2007,   13:36
  • Uostalom te udjele u poduzećima mi bi nasljedili od svojih predaka a ne ovakvav kriminal koji je doveden u ovu zemlju, ovoliko mladih pod zemljom pitam te za šta, a tvoja baka imala bi tebi nešto ostavit a ti sad hrmbaj pitaj se za šta i što češ osim dugova ostavit svojoj djeci.

    25. 11. 2007,   13:40
  • Jordan je pristao na mrvice koje su date penzionerima umjesto da se izborio da penzioneri dobe dionice ili udio u vlasništvu u poduzečima u kojima su stvarali i razvijali u svom radnom vijeku u SFRJ. Zaključak je da Jordan i premijer Sanader nisu ništa vratili dug i nisu ništa napravili za penzionere nego su ih dalje gurnuli u agoniju.

    25. 11. 2007,   11:50