Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Još se možeš prijaviti na Green Run utrku powerd by HEP

None Foto: Green Run 4

Ovo je prilika za aktivnost i dobru zabavu cijele obitelji u koju su uključena djeca kojoj se od najranijih godina naglašava važnost fizičke aktivnosti i brige za okoliš

Prijave za utrku zaključuju se u subotu  5.10.2019. godine. Prijaviti se možete besplatno putem web stranice www.greenrun.hr. Svaki registrirani sudionik utrke osvaja poklon paket.

Utrka će se održati u nedjelju 6.10.2019. godine na zagrebačkom Jarunu. Program traje od 10-15h. GREEN RUN utrka objedinjuje dvije utrke: prva dječja namijenjena djeci starosti od 3-10 godina, trči se na 300m i počinje u 11h  te rekreativna (muško-ženska) utrka  koja počinje u 12h i trči se na 6000m. Generalni pokrovitelj utrke već drugu godinu za redom je HEP.

Foto: Green Run

Ovo je prilika za aktivnost i dobru zabavu cijele obitelji u koju su uključena djeca kojoj se od najranijih godina naglašava važnost fizičke aktivnosti i brige za okoliš. Okupite svoju obitelj, prijatelje, kolege s posla , zaljubljenike u prirodu i sve ljubitelje trčanja ili one koji će to tek postati i budite dio jedinstvene utrke koja ima posebno značenje; izjavili su organizatori utrke.

GREEN RUN  utrka održava pod sloganom; Trčimo zajedno #ZAPRIRODU i recimo #STOPPLASTIC.

Na YouTube kanalu GREEEN RUN utrke možete naći seriju vježbi  „Kako se pripremiti za GREEN RUN utrku“ koje je za vas osmislio prof.kineziologije Saša Segedi.

Organizatori pozivaju sve prijavljene da dođu barem 1h prije početka utrke kako bi izbjegli gužvu i akreditirali se na vrijeme. Akreditacije za dječju i rekreativnu (muško-žensku) utrku počinju na dan utrke u 10h.

Foto: Green Run


 

Tema: Promo sadržaj