Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Josip Đakić Mostovom Grmoji u Saboru poručio: "Odje*i!"

None Foto: Screenshot/N1

Podsjetimo, slom živaca HDZ-ovaca u Saboru počeo je s ministrom obrane Krstičevićem koji je zgrabio maketu aviona iz ruke SDP-ovca i bacio je na pod

Nakon što se predsjednik HDZ-a i premijer države Andrej Plenković u Hrvatskom saboru sukobio s Mostovim zastupnikom Nikolom Grmojom, koji je kasnije rekao da je HDZ-ovac krenuo u fizički obračun s njim, cirkus u Saboru nastavili su ostali HDZ-ovci.

N1 objavio je video u kojem zastupnik Josip Đakić Grmoji govori da 'odje*e', a onda mu je još netko dobacio: 'Klošaru!'.

Podsjetimo, prvi HDZ-ovac i član Vlade koji je u Saboru izgubio živce bio je ministrar obrane Krstičević koji je zgrabio maketu aviona iz ruke SDP-ovca i bacio je na pod. 

KRSTIČEVIĆ SE JAVIO NA FEJSU Psihologinja: 'I djeca bacaju igračke jer se ne znaju izraziti'

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovakve ispade imaju ljudi koji se osjećaju krivima pa se, uvjetno rečeno, ‘na silu’ žele riješiti tog osjećaja. Čovjek koji je u pravu se ne uzrujava i sa smiješkom prati što drugi govore. Boljim se da on nije čist - rekla je psihologinja Mirjana Nazor i dodala kako je bacanjem igračke na pod, poput djeteta, pokazao da nije dorastao funkciji koju obnaša.

Komentari (157)
  • A što se čudite ? Zar ste očekivali nešto bolje od Đakića seniora ? Pa vidite kako je lijepo odgojio juniora...

    17. 1. 2019,   22:28
  • Đakić seljačina

    17. 1. 2019,   22:14
  • E moj dakicu nije ni čudo iz koje stranke si ko ti je sef vidi se kultura vam je na nivou sram vas bilo pravi klosari

    17. 1. 2019,   22:09