Obavijesti

News

Komentari 12

'Jovan Transica' izmasakrirao ljubavnika: 'Marka još volim...'

'Jovan Transica' izmasakrirao ljubavnika: 'Marka još volim...'
1

Goran Abdulov se pravdao da je nož potegnuo u samoobrani i tvrdio da je Marko nakon prekida bio nasilan prema njemu. Tvrdio je da je Radović bio alkoholičar i da ga je varao

VIDEO

Jovanica Transica je alter ego Gorana Abdulova (34) kojeg terete za ubojstvo ljubavnika Marka Radovića (24) 8. srpnja prošle godine u Zemunu u Srbiji. Abdulova je policija uhitila 10 sati nakon ubojstva i otad je u pritvoru. 

Abdulov je Radovića, studenta iz Bosne, masakrirao u kući. Priznao je zločin i rekao da se kaje i da Marka i dalje voli. 

- U grudi ga je ubo šest puta. Ubilački nagon 'da partner ne bude ničiji' bio je toliko izražen, da mu je nožem otvorio grudi i nastavio ga ubadati u pluća i srce! Poslije udaraca u grudi, otvorio mu je trbušnu šupljinu. Prije nego što je odlučio ići do kraja, nožem ga je isjekao pored usana, po vratu, ramenu, nadlaktici i šaci, dok mu je na bedrima ogulio kožu - rekao je izvor za Alo.rs.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Abdulov se pravdao da je nož potegnuo u samoobrani i tvrdio da je Marko nakon prekida bio nasilan prema njemu. Tvrdio je da je Radović bio alkoholičar i da ga je varao, te da ga je te večeri šutirao i udarao kada se pokušao pomiriti s njim.

>>> Transvestit ubio ljubavnika: On je mislio da je Goran djevojka?

No, Markovi poznanici tvrde da student nije bio nasilan već da ga je Goran dugo proganjao i prijetio mu nakon što je ovaj prekinuo s njim sve kontakte kad je shvatio da je transvestit. Abdulov ga je nastavio zvati i prijetiti mu.

'Nije bilo ljepše djevojke od mog sina'

Goranova majka Dragica Abdulov je ranije za 'Alo!' izjavila da u Železniku nije bilo 'ljepše djevojke od njenog sina'.

- Atributi - savršenstvo! Imao je ukusa da se obuče i našminka... Oblačio se kao žensko, bio je atraktivan! U Železniku nije bilo takve djevojke, toliko je bio lijep. Jedino je imao problem sa kosom, morao je da nosi perike - rekla je. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a