Obavijesti

News

Komentari 129

Jovanka danima nije pila niti se mogla oprati, danas joj je bolje

Jovanka danima nije pila niti se mogla oprati, danas joj je bolje
4

Bila je potpuno dehidrirana. Ima rane na grudnom košu i bokovima te lošu krvnu sliku. Organizam joj je jučer bio u septičnom stanju, danas bolje reagira na terapiju

VIDEO

Jovanka Broz (88) još uvijek je u vrlo lošem stanju na jedinici intenzivne njege u beogradskoj bolnici. U subotu joj je stanje bilo nešto bolje nakon intervencije liječnika. Ukoliko se promijeni njeno stanje, bolnica će obavijestiti javnost tijekom dana ili sutra ako ne bude promjena. 

Bila je potpuno dehidrirana kad su je primili. Ima rane na grudnom košu i bokovima te ima lošu krvnu sliku. Organizam joj je jučer bio u septičnom stanju. 

Jovanka je primljena sa niskim tlakom u stanju potpune dehidriranosti te pomućene svijesti. Na tijelu ima rane od dekubitusa koji nastaje zbog dugotrajnog ležanja. Danima nije jela i nije se prala, rekao je dr. Miljko Ristić za Kurir.

Srbijanski mediji javljaju kako su liječnici potvrdili da boluje od raka, ali još nisu utvrdili je li se rak prvo pojavio na grudima ili je metastazirao.

U teškom stanju pronašla ju je sestra Nada Aleksić. 

Prije operacije ju je posjetio premijer Srbije Ivica Dačić, koji nije davao izjave. Osim Dačića, posjetio ju je i Rasim Ljajić, ministar trgovine i potpredsjednik vlade.

Sve dosad bila je zdrava kao dren. Vitalna Ličanka, Titova supruga, dogurala je do 89. godine bez većih zdravstvenih problema, a onda neočekivano i naglo završila u bolnici. 

Pročitajte više o Jovanki Broz

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca