Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jovanović je posjetio dječaka koji je pao s trećeg kata škole

None Foto: MArko Prpić/PIXSELL 4

Ministar znanosti u bolnici u Splitu je posjetio dječaka (15) koji je pao s 11 metara visine. Ministar Jovanović je kazao kako škola ne može snositi odgovornost

Ministar Željko Jovanović posjetio je u splitskoj bolnici dječaka koji je prije nekoliko dana pao s trećeg kata Ekonomske škole u Splitu. 

Dječak je htio dohvatiti pernicu, okliznuo se i pao s 11 metara visine. Zadobio je višestruke prijelome i ozljede unutarnjih organa. Liječnici su mu stabilizirali stanje, ali je i dalje u životnoj opasnosti.

Jovanović je otišao i u Ekonomsku školu gdje je razgovarao s ravnateljicom.

- Zahvaljujem svim djelatnicima KBC-a Split na brzoj intervenciji i trudu da se popravi stanje ozlijeđenog dječaka. Slučaj je bio splet nespretnih i nesretnih okolnosti, a Ministarstvo će učiniti sve da pomognemo u liječenju. Prema informacijama kojima raspolažem, škola ne može snositi odgovornost - rekao je Jovanović.

Komentari (29)
  • Školi su vezane ruke kad je odgoj u pitanju,ali je Jovanović( i svi ostali ministri) za to kriv. Škola bi bila kriva kad bi joj bilo omogućeno da može zavesti red i disciplinu. Ali pošto joj se to svim mogućim sredstvima onemogućava onda je kriv on i njegove glupe agencije koje svjesno unose nered u školstvo.

    27. 5. 2014,   14:25
  • Nije u ovom slučaju škola ništa kriva. Dječak je izašao kroz prozor učionice uzeti bačenu pernicu dok je profesor okrenut leđima ispitivao učenika. Dječaku želim brz oporavak, bez ikakvih posljedica. Sve je ovo jedan jako tužan i težak događaj. Posebno za tog dječaka, za njegove roditelje i rodbinu.

    27. 5. 2014,   17:22
  • Jovanoviću daj ostavku , onako bez veze , ionako si nesposoban.

    27. 5. 2014,   16:21