Obavijesti

News

Komentari 226

Ju mast rid dis: Ove izjave su nasmijale, a neke i rasplakale

Ju mast rid dis: Ove izjave su nasmijale, a neke i rasplakale
3

Sigurno ne postoji netko tko se u protekloj godini nije nasmijao izjavi 'Pipl mast trast as', ali sjećate li se svih bisera? Za vas smo odabrali 'najbolje od najboljeg'

VIDEO

Iza nas je 365 dana u kojima je mnogo rečeno, nešto pametno, a nešto i ne tako pametno. Političari su nas ponekad svojim biserima znali nasmijati do suza. Za vas smo odabrali najbolje (ili najzapamćenije) bisere koje su 'valjali':

1. Pipl mast trast as, Ingrid Antičević Marinović kao promatračica u EU parlamentu.

2. Krmača mi oprasila troje, jedno meni, a Liniću dvoje, Dinko Burić (HDSSB) u Saboru.

3. Evo neki dan Mata bio na Jošavi i ulovio šarana. Vratio se kući, kaže Kati - evo ispeci ga, naloži vatru i ispeci ga. Kaže Kata Mati - nemamo drva, nemamo novaca, nismo kupili drva. Pa kaže Mata - dobro onda uključi plin pa ispeci šarana. Kaže - nemamo ni plina isključili nam. Pa kaže - ništa onda uključi električni štednjak pa ga ispeci. Pa kaže - nemamo ni struje. I Mata bijesan uzme šarana i vrati ga nazad u Jošavu. Kad eno iz Jošave iskače šaran i viče: 'Živio Linić, živio Linić!', Zoran Vinković  (HDSSB) ispričao vic u Saboru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

4. S obzirom na to da nikad prije nisam bio u vojsci, boravak u zatvoru mogu shvatiti kao neku vrstu vojnog roka, Radimir Čačić prije odlaska na odsluženje kazne

5. U četverogodišnjem gradonačelničkom mandatu ja sam napravio dva sina, a to nikomu prije mene nije pošlo za rukom, Željko Kerum o svom mandatu u Splitu.

6. Pljenidba mojih slika napad je na umjetnost kao takvu, Ivo Sanader tijekom iznošenja obrane u slučaju Fimi media.

7. Je l' ti znaš da je zimi hladnije nego liti, Ivo Sanader svom prijatelju Luki Bebiću u sudnici.

8. Muž uvijek zadnji sazna, Nadan Vidošević nakon uhićenja njegove desne ruke u HGK Zdenke Peternel.

9. Hrvatska je za Hrvate. Svi ostali su gosti, Ruža Tomašić na HDZ-ovom stranačkom skupu u Slatini.

10. Vrti nam se u glavi od Vladine vožnje u kružnom toku, Tomislav Karamarko o Vladinoj politici.

11. Lijepo je kad predsjednik komentira nogomet i prvenstvo u Brazilu, ali bilo bi lijepo da komentira i stanje u gospodarstvu, Tomislav Karamarko o predsjedniku Ivi Josipoviću.

12. Tko ima dva prazna stana bogat je i neka plati porez!, Slavko Linić o porezu na nekretnine.

13. Mi smo konja doveli do vode, vode ima kao u priči, ali problem je što konj tu vodu još ne želi piti, guverner HNB-a Boris Vujčić o gospodarsku situaciju.

14. Nedopustivo je da se crkvene zgrade oblažu oniksom dok narod raskapa po kantama za smeće, don Ivan Grubišić o crkvenom bogatstvu.

15. Ja bih sigurno djecu radije ostavila u dobro organiziranom domu nego ih davala homoseksualnom paruŽeljka Markić prije referenduma o definicija braka.

16. Ja se nadam da će svatko normalan u nedjelju izaći i glasovati 'ZA', Mario Župan, HDZ-ov vijećnik u Zagrebačkoj skupštini uoči referenduma o braku.

17. Čak i da ne radimo ništa, nešto će se dogoditi, Zoran Milanović o hrvatskim perspektivama nakon ulaska u EU.

18. Bilo je to nepromišljeno. To je život, čovjek pada i podiže se. Pravio sam se važan, no ne osjećam nikakve posljedice, Zoran Milanović nakon pada s oklopnog vozila.

19. On jednostavno u sebi ima krvna zrnca koja pretežu na ono što mrzi sve hrvatsko i to je njegov osnovni problem, Zdravko Mamić o ministru znanosti Željku Jovanoviću.

20. Tko će se ovakvom izjavom naći pozvan da osjeti mržnju prema ministru Jovanoviću i to samo zato što je to rekao Mamić? Mamić nije osoba baš od tolikog uzora. Pa on nije Dalaj Lama da ga se slijepo slijedi!, sudac Rafael Krešić u oslobađajućoj presudi Mamiću zbog govora mržnje protiv Jovanovića.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 226
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.