Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Julia Skripal: Ne želim pomoć ruske ambasade ni rođakinje...

None Foto: Screenshot/YouTube/Facebook/Al Jazeera

Nakon što je u utorak izašla iz bolnice, ruska novinska agencija RIA izjavila je da Julia traži politički azil u Velikoj Britaniji. Njezin otac i dalje je u bolnici, no u puno boljem stanju

Julija Skripal odbila je ponudu ruske ambasade da joj pomognu nakon što je izašla iz bolnice. Također, rekla je i svojoj rođakinji koja često istupa u javnost oko nje i njezinog oca Sergeja, da ju više ne kontaktira, javlja News Sky

This is an undated photograph of the daughter of former Russian Spy Sergei Skripal, Yulia Skripal taken from Yulia Skripal's Facebook account in London I DALJE U OPASNOSTI Kći otrovanog ruskog špijuna dobit će novi, tajni identitet?

Podsjetimo, Julia i njezin otac Sergej Skripal pronađeni su onesviješteni na klupi 4. ožujka u Salisburyju. Tjednima su bili u kritičnom stanju prije nego što su se počeli oporavljati. 

BIVŠI RUSKI ŠPIJUN Bolnica: Skripal se oporavlja, više nije u životnoj opasnosti

Velika Britanija tvrdi da je za napad kriva Rusija. 

Julija je u utorak otpuštena iz bolnice i odvezena na sigurno. Ruska novinska agencija RIA izvijestila je da Julia traži politički azil u Velikoj Britaniji. 

OTPUSTILI JE IZ BOLNICE Otrovali su je nervnim plinom: Juliju su prebacili na sigurno...

Njenom ocu je stanje također bolje, no i dalje je u bolnici. 

Komentari (17)
  • Da su te zemljaci otrovali, ne bi ti intervjue davala.

    11. 4. 2018,   23:52
  • Tu smo dakle, cura traži politički azil. Otac špijun za dvije države za koje se javno zna i pitanje za još koliko država za koje se ne zna. Zatim trovanje bez smrtnog ishoda, a što je zanimljivo jer u današnje vrijeme sigurnosne službe koga žele ukolniti, uklone ga samo tako da vrlo brzo ohladi. U ovom slučaju osobe su preživjele i nisu bile u takvom stanju kakvim su ga učinili propagandni mediji. Jedno je sigurno, ovo sigurnosne službe Rusije nisu napravile jer ovakvo stanje najviše šteti Rusiji. Čak sumnjam da je to taj špijun i režirao kako bi članovi obitelji dobili status političkih azilanta u Engleskoj.

    12. 4. 2018,   00:54
  • Jučer je umirala u mukama,a danas daje intervjue.....

    12. 4. 2018,   04:24