Obavijesti

News

Komentari 29

Juncker opet imao problema s 'išijasom': Posrtao, ljubio, grlio

Juncker opet imao problema s 'išijasom': Posrtao, ljubio, grlio
3

Zbog čudnog ponašanja i problema s kretanjem, već se dugo šuška da predsjednik EK ima problema s alkoholom. Juncker je više puta negirao te optužbe i za sve optužio kronične bolove u leđima i išijas

VIDEO

Predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker na važnom međunarodnom summitu u Beču ponovno je borio s hodanjem po stepenicama. Juncker je snimljen kako posrće i gubi ravnotežu, a za prelaženje preko nekoliko stepenica trebala mu je pomoć troje asistenata.

Naime, u utorak 64-godišnji Juncker sudjelovao je na summitu EU - Afrika u palači Hofburg u Beču. U fokusu sastanka bili su ekonomski razvoj, poboljšanje gospodarskih odnosa s Afrikom te migracije, koje su zbog masovnih priljeva migranata iz Sjeverne Afrike i Bliskog istoka postale jedno od gorućih problema za Europsku uniju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Daj pet s Plenkovićem

Po završetku službenog dijela, na redu je bila svečana večera. Ne po prvi put, bivši premijer Luksemburga i sadašnji šef Europske komisije Juncker bio je vidno razdragan, pa se tako, pomalo neprotokolarno, grlio, ljubio i pozdravljao s 'Daj pet!' ostale sudionike događanja. 

Plenković: Summit s Afrikom prilika je za jačanje trgovine
Plenković: Summit s Afrikom prilika je za jačanje trgovine

Tako su fotografi zabilježili sportski Daj pet između Junckera i hrvatskog premijera Andreja Plenkovića, ali i srdačni zagrljaj s estonskim premijerom Jurijem Ratasom, kojem je šaputao u uho i grlio ga malo duže nego što je to uobičajeno. Tijekom cijele te ceremonije pozdravljanja, Juncker nije napuštao svoje mjesto za stolom

Pictures of the Year: A picture and its story

Ovo je samo posljednji u seriji važnih političkih skupova, uključujući i NATO konferenciju, na kojima je jedna od vodećih političkih figura Europske unije imao ozbiljnih problema s ravnotežom i stajanjem na nogama, piše DailyMail.

Međutim, nije prvi put da se stanje, problematične navike i ponašanje predsjednika Europske komisije dovode u pitanje. 

Juncker bacao papire na pod, gladio ženu po kosi, mahao...
Juncker bacao papire na pod, gladio ženu po kosi, mahao...

U srpnju ove godine, Juncker je bio na večeri poslije NATO summita u Bruxellesu na kojoj je bio i američki predsjednik Donald Trump te niz drugih svjetskih vođa. Juncker se tom prilikom njihao do te mjere da su ga, između ostalima, predsjednici Ukrajine i Finske morali pridržavati da ne padne. 

Eastern Partnership Summit

U svibnju prošle godine, na UN-ovom summitu za mir, tijekom posebno osjetljivih pregovora oko Cipra, koji je već godinama kamen spoticanja u odnosima Turske i Grčke, Juncker je bio evidentno pod utjecajem alkohola i popikavao se na namještaj.

Za sve je okrivio išijas

Na društvenim mrežama je i dalje popularna snimka iz 2015. godine na kojoj je Juncker stupao pred kamerama uoči službenog obraćanja medijima, uspoređivao kravate s prisutnima, a Viktora Orbana pozdravio s 'Bok, diktatore' i pljusnuo ga po obrazu.

Juncker je više puta negirao optužbe da ima problema s alkoholom, a za svoje neobično ponašanje i kretanje u javnosti optužio je kronične bolove u leđima i išijas.

Kada su ga reporteri otvoreno pitali je li njegovo posrtanje na NATO summitu povezano s alkoholom, Juncker je odgovorio: Zaista sam impresioniran interesom koji ljudi imaju za stvari koji čak nisu ni marginalne i tražim od vas malo poštovanja'.

- Imam išijas i imao sam grčeve u nogama, a te zlobne primjedbe jednostavno su mi smiješne - dodao je. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a