Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jurile 120 km/h: Djevojka na Facebooku snimila svoju smrt

None Foto: Facebook

Djevojke su se u početku smijale no na kraju snimke čuju se vriskovi. Vozilo se prevrnulo. Vozačica iz Češke je teško ozlijeđena dok je njezina putnica poginula

Nikol Barabasova iz Češke je snimila svoju vlastitu pogibiju i prenosila ju je live na Facebooku, piše Daily Mail.  Djevojke su jurile u Volkswagenu brzinom od 120 km/h kada su naletjele na barijeru.

Nikol je snimala sebe i vozačicu. U početku su se smijale, a tragičan video završio je vriskovima nakon što se vozilo prevrnulo. Vozačica je završila u bolnici na intenzivnoj njezi. Pretrpjela je teške ozljede glave, a Nikol je poginula.

Ovo je još jedan u nizu tragičnih događaja koji su prenošeni uživo na društvenim mrežama. Nedavno je djevojka iz Ukrajine objavila šokantan video iz vozila. Djevojke su pile i vozačica je jurila. Obje su poginule.

Amerikanac Steve Stephens je prije nekoliko mjeseci uživo na Facebooku prenosio kako ubija Roberta Godwina (74), a prošlog je mjeseca mladi par iz Finske uživo na Facebooku prenosio vožnju u pijanom stanju. Oboje su poginuli u nesreći.  

Komentari (124)
  • Nažalost to su za neke prevelike brzine makar se radi o o auto cesti inače kad ja vozim 120 auto cestom pretiču me ko da stojim jednom sam skoro izašel van mislil sam da mi se auto pokvaril.

    10. 7. 2017,   23:15
  • 120 km/sat je dozvoljena brzina na svim autocestama u Europi.

    10. 7. 2017,   23:09
  • svi koji pisu o prevelikoj brzini i limitu.. u njemackoj npr na barem 50% autoceste nema uopce limita. to znaci da se mozes vozit i preko 200 potpuno legalno. i to funkcionira oduvjek bez problema. po vasoj logici trebalo bi biti onda puno vise mrtvih na njemackim autoputima. nije problem brzina, nego su problem vozaci i manjak koncentracije.

    11. 7. 2017,   08:26