Obavijesti

News

Komentari 98

Kad sam ga ostavila prijetio je da će se ubiti, izmislio tumor...

Kad sam ga ostavila prijetio je da će se ubiti, izmislio tumor...
4

Devijantni manipulator ulio je strah u kosti majci troje djece svojim maltretiranjem. Parker ga je tužila, a umjesto zatvorske kazne Guy je dobio samo zabranu prilaska

VIDEO

Christopher Guy (30) iz Velike Britanije glumio je ratnog heroja kako bi zaveo June Parker (39). Osvojio ju je pričama o bombardiranju, ali ona nije znala da će na kraju on 'bombardirati' nju, pozivima, porukama i uhođenjem.

Kad ga je ostavila, nije je htio pustiti na miru te je čak i lagao da ima tumor na mozgu. 

293939453

'Ne usudim se izaći'

Devijantni manipulator ulio je strah u kosti majci troje djece svojim maltretiranjem. Parker ga je tužila, a umjesto zatvorske kazne Guy je dobio samo dvogodišnju zabranu prilaska June i njezinoj obitelji. 

- Ne mogu vjerovati da ga nisu zatvorili. To je prestrašno. Ne usudim se izaći - rekla je Parker koja se zbog Guya morala i preseliti. 

Glumio ratnog veterana


Parker i Guy upoznali su se preko internetske stranice nakon što se June razvela. Christopher ju je osvojio lažima o ratnom herojstvu. Ispričao joj je kako je odradio nekoliko tura u Iraku i Afganistanu. Pričao joj je detaljne priče o akcijama na terenu, mrtvim kolegama i vlastitom herojstvu. 

293939446

Jednom je čak otišao na skup veterana, u uniformi, okičen odličjima iako zapravo u vojsci nije završio ni trening zbog zdravstvenih problema.

- Rekao mi je da su mu ubili najboljeg prijatelja pred očima - rekla je Parker.

293939460


No, June se brzo 'ohladila' i shvatila da su to sve samo laži i odlučila prekinuti vezu jer nije bila spremna upoznati ga sa svojom malom djecom od šest i 13 godina.

Christopher to nije mogao podnijeti. Otišao je toliko daleko da je izmislio da ima tumor na mozgu, no June je prozrela njegove laži. Guy je i vlastitoj majci lagao i govorio da je Parker trudna s njim. Kako bi bio uvjerljiviji lažirao je i test za trudnoću. 

Prijetio samoubojstvom, izmislio tumor na mozgu

- Njegovo ponašanje se promijenilo. Počeo ju je 'bombardirati' pozivima i porukama. Njoj je to bilo previše i rekla mu je da se drži podalje - kazala je tužiteljica. 

June nije dugo trebalo da shvati da su priče, koje su je na početku osvojile, obična laž. Kad se suočila s Chrisopherom on je postao histeričan i prijetio da će se ubiti njezinim ljekovima. Sažalila se nad njim i primila ga nazad. Kad ga je ostavila idući put Guy je na društvenoj mreži objavio da su se zaručili i rezervirao termin vjenčanja u gradskoj vijećnici.

June se od straha u veljači morala preseliti, a Guy ju je ipak pronašao u teretani. Parker je tamo bila s bivšim suprugom i Guy je verbalno napao oboje, piše Mirror

U travnju je izmislio da ima tumor na mozgu i počeo se ponovno pojavljivati June na vratima. 

- Znala sam da je i to laž. Izgleda da on ne može govoriti istinu - rekla je June i dodala da se boji za sebe i za ostale žene koje bi ga mogle sresti. 

Osim zabrane prilaska June i njezinoj obitelji, sud je Guyu odredio da mora odradtiti 150 sati društveno korisnog rada i 60 dana rehabilitacije te mora platiti kaznu od 145 funti. Izvukao se jer ima 'problema s razmišljanjem i ponašanjem', a sutkinja ga je opomenula da bi mogao ići na pet godina u zatvor ako ne promijeni svoje ponašanje.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga
MISTERIOZNI SLUČAJ IZ SRBIJE

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga

Svi se nadaju kako će djevojčica uskoro biti pronađena i vraćena svojim roditeljima. U tijeku je velika potraga za Dankom (2) na istoku Srbije. Prvi put su koristili i 'Amber Alert'
Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...