Obavijesti

Promo sadržaj

Kako bez puno muke doći do brze pozajmice u par minuta

Kako bez puno muke doći do brze pozajmice u par minuta
1

Sigurno ste se barem jednom u životu našli u financijskoj situaciji za koju niste bili pripremljeni

Život je nepredvidiv te je zato u slučaju kvara automobila, hitnog medicinskog troška ili neizbježnog puta dobro imati opciju u rezervi - brze pozajmice online.

Najveća prednost je ta što možete doći do pozajmice isti dan i riješiti vaš neočekivani problem. Naravno, u savršenom svijetu nitko ne bi imao potrebu za posuđivanjem novca jer bi imali dovoljno vlastite ušteđevine. No to nažalost nije uvijek tako.

Matchbanker je nova platforma osmišljena s ciljem olakšavanja života tražiteljima kredita i pozajmica. Na stranici možete pronaći sve informacije koje vam trebaju o različitim ponudama na tržištu, što će vam uvelike pomoći pri donošenju pravog izbora. Također, znatno ćete uštedjeti na vremenu jer Matchbanker okuplja sve brze pozajmice na jednom mjestu!

Dolazak do novca nikada nije bio lakši, čak i ako ste početnik u svijetu kredita. Uz Matchbaner se ne morate brinuti, jer:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
  • Svi zajmodavci su 100% provjereni i pouzdani
  • Informacije su napisane pojednostavljenim jezikom razumljivim svima
  • Uz ponude su navedene sve njene prednosti i mane, što uvelike olakšava donošenje odluke o najpovoljnijoj

Prestanite slušati raznorazne oglase i reklame koje se kunu da je baš njihova ponuda najpovoljnija. Preuzmite stvar u svoje ruke na Matchbankeru, gdje o tome sami možete informirano odlučiti.

3 koraka za dolazak do pozajmice:

  1. Nakon što ste otvorili Matchbankerovu stranicu, u menu baru pronaći ćete nekoliko kategorija kredita i zajmova. Kliknite na onu koja vas najviše zanima i prikazat će vam se stranica koja sadrži sve što trebate znati o odabranoj kategoriji: informacije o kamatnim stopama, vodič za prijavljivanje, te brojni korisni savjeti.
  2. Na vrhu stranice nalazi se popis kreditnih ponuda kojeg možete prilagoditi vašim kriterijima za iznos ili rok otplate. Usporedbom kamatnih stopa, prednosti i nedostataka ponude možete brzo zaključiti koja se najviše isplati. Klikom na “Posudi sada” preusmjeravate se na web stranicu odabranog zajmodavca, gdje možete započeti s procesom prijave.
  3. Popunjavanje obrasca prijave, ako ste pripremljeni, može potrajati svega nekoliko minuta. Dokumentacija potrebna za brze pozajmice je minimalna, samo vam trebaju skenirana osobna iskaznica i broj bankovnog računa. Neki zajmodavci će također zahtijevati i potvrdu o jamstvu, dokaz o prihodima ili dugovima.
     

 

I to je to! Ukoliko ste ispunili sve kriterije zajmodavca, možete ubrzo očekivati novac na vašem računu. Imajte na umu da brzina isplate ovisi o međubankovnom transferu i vremenu dana u kojem se prijavljujete.

Kako otplatiti pozajmicu

Nitko ne voli biti u dugovima, zato je vrlo važno osmisliti dobar plan otplate posuđenog novca. Plaćanje vaše mjesečne rate će biti mnogo lakše ako srežete neke od drugih troškova života. Evo nekoliko jednostavnih primjera za poboljšanje vašeg proračuna:

  • Prijavite se za programe vjernosti kod trgovina u kojima često kupujete
  • Izrađujte vlastite poklone umjesto trošenja novca na njih
  • Pričekajte 30 dana prije kupovine skupog predmeta
  • Kupujte samo uz popis za kupnju
  • Kuhajte kod kuće umjesto odlaženja u restorane
  • Nemojte nepotrebno držati upaljena svjetla ili televiziju
  • Pratite promocije i sniženja u katalozima
  • Kupujte rabljenu odjeću i namještaj
  • Raščistite garažu i podrum te prodajte sve što možete

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive