Obavijesti

Promo sadržaj

Kako im je dolazak prinove promijenio pogled na svijet

Kako im je dolazak prinove promijenio pogled na svijet
3

Ana (30) je mlada poduzetnica. S 27 godina osnovala je vlastitu tvrtku i unatoč turbulencijama na tržištu, uspješno vodi posao

Već nekoliko godina u sretnoj je vezi s Matijom, koju će uskoro okruniti i rođenje prvog djeteta. Iako u poodmakloj trudnoći, Ana još uvijek radi i sretna je što veći dio posla može obavljati i od kuće, no dolaskom prinove u obitelj poslovne obaveze malo će pričekati jer je odlučila prvih mjeseci u potpunosti se posvetiti svojoj djevojčici.

Skorašnji dolazak djeteta promijenio je pogled na svijet mladom paru. Donedavno su živjeli neopterećeni brigama za budućnost jer su oboje zaposleni, zdravi i slobodno vrijeme im je ispunjeno druženjem s prijateljima, izletima u prirodu i hobijima. Ana voli crtati dok se Matija u slobodno vrijeme bavi fotografijom. Velikih briga nemaju i uživaju u životu punim plućima.

Sad jedva čekaju izraditi prve portrete svoje bebe. Kako se termin poroda bližio, Ana i Matija počeli su razmišljati o budućnosti i što im ona sve može donijeti. Matija zbog posla često mora putovati, a Ana je znala na poslu provoditi čitav dan. Kad radiš ono što voliš, onda zapravo i ne radiš, smatra ona. Ipak, prioriteti se dolaskom djeteta mijenjaju i par se slaže da im je financijska sigurnost obitelji na prvom mjestu. Stoga su oboje odlučili ugovoriti osiguranje života.

Odabrali su osiguranje jer su u svakoj mogućoj situaciji željeli zaštititi svoje dijete i pružiti mu izvjesnu budućnost. Osim toga, rezonirali su, ako smo osigurali auto, stan i Aninu firmu, logično je da osiguramo i ono najvažnije – vlastite živote! Dakako da se time nisu zamarali dok su bili „udvoje“, no malo biće koje tek treba doći na svijet i u potpunosti je ovisno o svojim roditeljima navelo ih je počnu razmišljati na način „što ako“.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ana je ugovorila osiguranje koje joj pokriva životne troškove u slučaju privremene nesposobnosti za rad i oboljenja od teške bolesti. U slučaju najgoreg, njenoj obitelji ostaje osigurana svota, a u slučaju doživljenja na raspolaganju ima lijep iznos kojim može „podebljati“ vlastitu mirovinu ili uložiti u školovanje ili početak samostalnog života svoje kćeri. Policu je sklopila na 25 godina, uživajući u osjećaju da će cijelo to razdoblje vrijeme raditi za nju, a ako se i dogodi da nešto pođe po zlu, njena obitelj ostaje zbrinuta.

Ana je vizualni tip, pa je odmah zamislila kako je oko svoje obitelji isplela nevidljivu zaštitnu mrežu koja će ih uvijek štititi. Što je najbolje, mjesečni iznos osiguranja koji je odabrala neće pretjerano opteretiti obiteljski budžet. Taj iznos, razmišljala je ona, bilo bi lako potrošiti na novi par cipela ili šminku koji joj nisu neophodni. Osjećaj da stavljanjem tog iznosa na stranu brine o budućnosti osoba koje su joj najvažnije na svijetu čini je spokojnom i on se nikakvom uobičajenom štednjom, bilo u banci ili u čarapi, ne može nadomjestiti.

Matija je pak odlučio uložiti svoju ušteđevinu uložiti u investicijsko osiguranje života. Za razliku od Ane, Matija je skloniji riziku. Često razmišlja o ulaganjima, a već je investirao u investicijske fondove. Zasnovavši obitelj, zaključio je da mu ovo osiguranje, koje spaja životno osiguranje i ulaganje u investicijske fondove, pruža zaštitu najmilijih u najtežim trenucima i optimalno upravljanje financijama. Idealna kombinacija koju je tražio! Investicijsko životno osiguranje garantira ugovoreno pokriće u slučaju smrti te istovremeno mogućnost ostvarivanja kapitalne dobiti putem ulaganja u fondove. Zbog specifične strategije upravljanja, raspodjela ulaganja fondova s protekom vremena dinamički se mijenja i prilagođava životnom ciklusu osiguranika te se rizik ulaganja postupno smanjuje.

Odredivši zajedničke financijske ciljeve, Ana i Matija postavili su stabilne temelje svojoj vezi i zajedničkoj budućnosti s njihovom kćerkicom. Da sve bude još bolje, ugovaranjem osiguranja Ana i Matija sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj imaju šansu osvojiti 100.000 kuna na potrošačkoj kartici i druge vrijedne nagrade. Donesite i vi pametnu odluku i pobrinite se za svoju budućnost ugovaranjem osiguranja života po vašoj mjeri.            

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive