Obavijesti

Promo sadržaj

Kako izgleda dan u Aquaparku na sjeveru Hrvatske?

Kako izgleda dan u Aquaparku na sjeveru Hrvatske?
5

Spakirali ste kupaći, ručnik, kremu za sunčanje i okupili obitelj ili ekipu, palite auto i za sat vremena iz Zagreba stižete u Međimurje

Usmjerite se prema sjeveru županije i stižete do LifeClass Termi Sveti Martin. Ulazite u Aquapark Martilandiu u sklopu resorta i najzabavniji ljetni dan počinje.

Osvježenje za početak dobrog dana

Ljetni bazeni poznatog hrvatskog resorta LifeClass Termi Sveti Martin su otvoreni, a od ove godine nose i novo ime jer je u njihovom području nekoliko novosti. Zaputite se u Aquapark Martilandiu i tu ćete pronaći jelena Martija, zaštitno lice vaše ljetne destinacije koje će vam veselo pokazivati da je vrijeme za osvježenje. Uskočite u neki od bazena i započnite dan rashlađeni. 

Pauza za sok i zdravi snack

Nakon prvog kupanja, vrijeme je da se malo odmorite u hladu i napravite pauzu uz svježe iscijeđeni sok ili zdravi snack na nekom od punktova s hranom i pićem. Sa sokom u ruci prošećite Martilandiom, dobro snimite zabavne aktivnosti i nakon kratkog odmora odaberite svoju sljedeću aktivnost. Atmosfera animacijskog tima ili novi zabavni sadržaji sigurno će vas nagovoriti na aktivan dan.

Malo uzbuđenja za razbuđivanje

Novom imenu Martilandiji pridružuju se ove godine i tri nova tobogana koja će vas dobro razbuditi nakon odmora u hladu. Uz nove tobogane raznih razina adrenalina i vijugavosti, za najmlađe će osvanuti novo dječje vodeno igralište u dječjem bazenu. Povedete li svoje najmlađe, vodeni sadržaji za djecu razvući će im osmijeh od uha do uha. 

Masaža pod baldahinima

Kada isprobate tobogane, proplivate bazene, prepustite se animacijskom timu i malo osunčate, vrijeme je za odmor u hladu. Drijemež u hladovini ili masaža pod baldahinom, na vama je. Bitno je samo da se dobro opustite i odmorite.  

Veseli završetak veselog dana

Mnogobrojne mogućnosti i aktivnosti zasigurno će vas zadržati u Aguparku Martilandia do kraja dana, a nakon dobre zabave i tuširanja, preporučujemo vam pravac Pub Potkova gdje možete fino pojesti i popiti i dodatno se zabaviti. Tako izgleda dan u Aquaparku na sjeveru Hrvatske, a ostanete li duže, u svoju pustolovinu svakako uključite i zanimljive izlete po Međimurju. 

Više informacija saznajte na www.termesvetimartin.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.