Obavijesti

Promo sadržaj

Kako izgubiti 47 kg u 4 mjeseca i osvetiti se bivšem?

Kako izgubiti 47 kg u 4 mjeseca i osvetiti se bivšem?
10

Još nedavno Ivona je bila debela. Ne bucmasta, popunjena ili s malo viška kilograma – nego jednostavno debela. No, pronašla je metodu koja joj je omogućila da na šokantno lagani način postigne željenu figuru

Bila su potrebna samo 4 mjeseca kako bi se jednom zauvijek riješila omraženih kilograma.

- Ne možemo biti zajedno. Teža si od mene. Svi mi se smiju. Dosta mi je toga, zbogom – nisu to bile riječi kojima se Ivona nadala. Sjedila je u omiljenom restoranu, dok su joj suze lile iz očiju na porciju mesa s krumpirićima.

- Mislila sam da ćeš me zaprositi – šapnula je već bivšem momku.

- Da li se šališ? Već nekoliko mjeseci jedva mogu podnijeti pogled na Tebe. Obećala si da ćeš smršaviti, a sve si teža.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prekomjerna težina – veliki problemi

To je bilo brutalno, ali i istinito. Ivona nikada nije bila mršava djevojka, a u posljednjih nekoliko godina njezina težina je znatno rasla. Jedno vrijeme je „došla k sebi”, ali njezin slomljen entuzijazam je činio da nijedna dijeta ili fizički napor – fitness, ples, plivanje – nisu bili učinkoviti. Kada je odustala od toga, kompenzirala je taj težak period omiljenim slatkišima, čipsevima i hamburgerima. Tada ne samo da je povratila tih par izgubljenih kilograma, nego je dobivala sve više, a njezina težina je na kraju dostigla više od 100 kg.

Ivonino zdravlje i kondicija su sve bili slabiji – kada je morala prijeći čak i samo nekoliko koraka, odmah se znojila i bila zadihana. Muškarci su je prestali gledati potpuno, kao da je nevidljiva. Svaki mjesec morala je trošiti velik novac na novu odjeću, jer je stara postala premala. A bilo je pravo čudo čak i da je nalazila svoj broj. Znala je da nijedan od kolega neće biti ljubomoran na momka zbog takve djevojke. Ali do te fatalne večeri ignorirala je taj problem.

- Voli me takvu kakva jesam – govorila je sebi – Pa i ne može svako biti mršav. To je sigurno zbog gena.

Nov početak

Ali te večeri se nešto promijenilo. Odjednom je osjetila da ne može više kriviti gene i nepovoljne okolnosti. Odlučila se suočiti se sa svojim problemom. Stala je pred ogledalo. Prvi put je stvarno pogledala svoj odraz. Ono što je vidjela, prenerazilo ju je.

- Kit, jednostavno kit – pomislila je – Trbuh kao u trudnice, valovi masti na leđima, veliki udovi, mlohava ramena. Što sam sa sobom napravila? - jecala je.

Ali nakon jecanja, bijes je prešao na momka, koji ju je ostavio.

- Još mi nismo završili – pomislila je. Sjela je za računalo i počela tražiti način, koji bi ju oslobodio sve te masti. Odjednom je pronašla – činilo se kao da je to stvoreno baš za nju. Tretman, koji ne zahtijeva nikakav napor, a djeluje na 93% ljudi. Slike koje su bile tamo bile su nevjerojatne. Na njima su se nalazile žene raznih dobi, a njihova promjena je bila šokantna. Sve su se zaklinjale, da slike nisu photoshopirane, da su to pravi učinci.

47 kg manje za tako kratko vrijeme!

Ivona je vidjela da joj je to šansa – nije moguće baš da nekoliko tisuća osoba pogriješi. Naručila je i počela taj tajnovit tretman. Nije dugo čekala na prve učinke. Ubrzo je izgledala mnogo bolje – trbuh je bio manji, troslojni podbradak je nestao, udovi su ponovno bili vitki. Ali to joj nije bilo dosta. Nastavila je tretman sve dok nije postigla željeni cilj.

Samo 5 mjeseci je bilo dovoljno da se težina prepolovi – sa 103 kg spala je na 56! Sada je Ivonino lice mršavo, konačno se mogu vidjeti njezine prekrasne oči, koje su se do tada gubile u masti. Njezina nova figura oduševljava – duge, vitke noge i uzan struk. Iza kilograma i odvratnog celulita nikakav trag nije ostao.

- Često idem na sastanke s muškarcima u omiljen bar mog bivšeg momka. Uvijek kada ga vidim, sa zadovoljstvom mu mahnem. Njegove kolege ga uvijek pitaju tko je to, a kada im kaže da je to djevojka koju je ostavio, govore mu da je idiot. A ja vidim kako me gleda s čežnjom i „ubija” pogledom svakog muškarca s kojim dođem.

Ako se želiš osloboditi prekomjerne težine tako kao Ivona – klikni ovdje

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj