Obavijesti

Promo sadržaj

Ante iz Brača je ovim trikom spasio svoj seksualni život

Ante iz Brača je ovim trikom spasio svoj seksualni život
1

Provjerite kako je 62-godišnji Bračanin pomoću posebnog trika povećao svoj spolni organ i riješio problem s erekcijom

Nije nikakva tajna da muškarci nakon 40. godine doživljavaju probleme s erekcijom, koju sve teže postižu a uz to i sve teže održavaju duže od par minuta. To je često i uzrok za bračne svađe, nezadovoljne partnerice pa čak i za razvode. 

Posjetili smo Antu iz Brača, koji je pisao u našu redakciju i tvrdio da je sve gore navedeno samo rezultat muške lijenosti i rezignacije. Tvrdio je da je isti problem doživio i on, ali se za razliku od ostalih nije predao nego ga je odlučio riješiti. 
Danas s više od 60 godina na leđima još uvijek uživa u seksu svaki dan, a žena ga teško može pratiti. Sam o sebi kaže: "Što sam stariji, to sam luđi." U njegovu priču i recept za “vječnu mladost” željeli smo se uvjeriti u živo.

»Istina, ja sam jedan od rijetkih muškaraca, kojeg nije bilo sram priznati da mu “alat” više ne radi kao što bi trebao. Kad ti se to desi prvi put tješiš se mislima da je slučajno takav dan i da nisi raspoložen. Ubrzo se ista situacija ponovi i onda se događa sve češće i češće. Nakon nekoliko takvih negativnih iskustava jednostavno sam počeo izbjegavati seks sa ženom, jer sam bježao od tog neugodnog osjećaja srama i krivnje. To je vodilo u nove probleme, jer je žena mislila, da me ne privlači više ili čak da imam ljubavnicu.«

Najgore u svemu tome je to što u početku uopće nisam reagirao i pokušao riješiti taj problem, nego sam se tješio da je to posve prirodno i normalno stanje za muškarca u srednjim godinama. Cijeli život sam naporno radio, obavljao sam različite fizičke poslove skoro 40 godina, što je ostavilo posljedice na mom tijelu i bio sam siguran, da je ovo još jedna nuspojava mog načina života. No ova posljedica je bila prva, koja nije ugrožavala samo moje zdravlje, nego i odnos sa ženom.

>> Imaš li probleme s erekcijom? Klikni ovdje i opet ćeš uživati u seksu kao nekada <<

Na neki način me spasilo to da ponekad vikendom volim malo popiti s društvom, a kad popijem čašu previše ne mogu stati pričati (Dalmatinac, šta češ…) i tako sam jednog vikenda uz čašu bevande previše pitao kolegu iz Sutivana (koji je još malo stariji od mene) da li ima i on takvih problema i kako ih riješava sa ženom.

Na moje čuđenje on je mirno odgovorio da več dugo nema nikakvih problema, jer koristi proizvode koji mu pomažu kod erekcije a uz to i produžuju spolni organ. Iskreno, počeo sam se glasno smijati, jer sam mislio da se šali. Ali kad sam vidio njegov ozbiljni pogled shvatio sam da to nije šala i odmah sam pomislio da je počeo uzimati neka opasna sredstva, tablete ili nešto slično.

Sljedeći trenutak neću zaboraviti nikad u svom životu – zagrlio me oko ramena i sa smiješkom na ustima rekao: »dragi moj Ante, ti se smij koliko god ‘očeš, ali ti imaš problem, a ja ga nemam više, jer mogu svoju ženu zadovoljit svaki dan bez ikakvog problema, kao prije 30 godina.«

Vidio je da sam ostao bez riječi pa je nastavio: »Ne brini, ne uzimam nikakve viagre, tablete ili bilo kakvu kemiju, znaš da sam uvijek pazio i na prehranu i na svoje tijelo. Otkrio sam dva super proizvoda, X-core flastere i gel Excite, koji su 100% prirodni, bez nuspojava, a rezultati su takvi da ćeš mi platiti ovu rundu i sve runde do kraja života kad ih isprobaš.«

Nagovorio me u trenu, vidio sam da misli ozbiljno i da se ne šali. Ali je postojao jedan problem – oba proizvoda se mogu kupiti samo preko interneta, a ja kompjuter nisam znao ni upaliti. Skoro cijeli dan sam se trudio da sam napokon uspio preko mobitela otvoriti stranicu www.XcorePovecanje.com/hr i ispuniti svoje podatke na dnu stranice te poslati narudžbu. 
Naručio sam 3 kutije Xcore za 3 mjeseca i dobio sam besplatnu poštarinu – netko će mi proizvode besplatno dostaviti na otok, zašto ne... Nakon narudžbe flastera dobio sam ponudu i za akcijsku cijenu u paketu sa gelom Excite kojeg je spomenuo kolega i naravno da sam naručio i to. 

Nakon 3 dana več mi je poštar donio mali bijeli paket, diskretno i lijepo zapakiran, tako da nitko nije mogao vidjeti što se u njemu nalazi (što je bitno, jer da na otoku netko sazna što sam naručio u roku od sat vremena bi to znao cijeli otok...). 
Platio sam direktno poštaru i tresao sam se od uzbuđenja. Samo misao da sam uspješno naručio nešto na internetu i sada to preuzeo me oduševljavala i osjećao sam se 20 godina mlađe.

U paketu sam dobio i upute na hrvatskom jeziku i kao što je pisalo nalijepio sam jedan X-core flaster na unutranju stranu ruke (ispod bicepsa uz pazduh). Bio sam nestrpljiv pa sam odmah isprobao i gel Excite – nanio sam ga i u roku od minute sam osjetio prvo hlad i nakon toga ugodno peckanje, a onda… Erekcija! 

Oduševljen i pun snage sam sakrio paket i posjetio ženu u kuhinji. Nakon stvarno dugo vremena sam bio jako uzbuđen i seks je bio fantastičan. A njezin komentar je bio samo: »Opa Ante, što se tebi desilo?«

>> Ako bi i ti želio imati duži spolni organ klikni ovdje i provjeri kako <<

Flaster X-core izvana djeluje kao običan flaster i nitko ga ni ne primjeti. Flastere sam mijenjao svakog dana i rezultati su bili sve bolji i bolji. Vratila mi se ona mladenačka želja po seksu, nisam imao više nikakvih problema s erekcijom i siguran sam, da se i veličina mog penisa povećala. 

A i jednostavna uporaba me oduševila –  za 24 sata samo skineš stari flaster i staviš novoga, a Excite gel koristiš po potrebi, najbolje neposredno prije seksa. Nema ni ukusa ni mirisa tako da nikako ne smeta. Kolega je dobio svoje runde pića i nije mi bilo žao. Stvarno sam bio sretan da sam poslušao njegov savjet. 

Sada bez problema mogu iskreno reći svim svojim vršnjacima: »Momci, ako imate problem zbog malog spolnog organa ili erekcija, isprobajte ova dva proizvoda i neće vam biti žao. Čak nisu ni puno skupi, ako pomislim da su mir u kući i zadovoljna žena vrijedni milijune (smijeh)…«

Proizvodi X-core i Excite su kompatibilni i može ih se koristiti istovremeno, a možete ih narućiti s klikom na donje linkove ili na hrvatski broj telefona 01 777 6827:
X-core: www.XcorePovecanje.com/hr
Excite: www.ExcitePovecanje.com/hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.