Obavijesti

Promo sadržaj

Kako je sušenje odjeće postalo zabavno?

Kako je sušenje odjeće postalo zabavno?
3

Jesen i zima su dva godišnja doba kada vodimo borbe sa sušenjem odjeće. Vrijeme je kišno i vlažno, a svi mi volimo da nam odjeća miriši i da nam se ne povlači po stanu predugo

Upoznajte Electrolux PerfectCare sušilicu rublja koja je sušenje odjeće pretvorila u zabavu. Sušilica modernog izgleda, a još modernijih programa po prvi puta njegu rublja osigurava ravnomjernim i blagim sušenjem zrakom sa svih strana. Vodeća tehnologija na tržištu osigurava zadržavanje oblika, kvalitete i prekrasnog izgleda vaše odjeće.

Što kažete na to da svoju skupocjenu odjeću od sada perete i sušite kod kuće bez problema i bez odlazaka u kemijske čistionice? Ova Electrolux PerfectCare sušilica rublja opremljena je vrhunskim programima koji se prilagođavaju vašoj odjeći. Bez obzira radi li se o osjetljivoj i vunenoj odjeći ili funkcionalnoj odjeći  za slobodno vrijeme, kvaliteta će sušenjem u sušilici ostati očuvana. 

Sustav CycloneCare sustav osigurava ravnomjerno i nježno sušenje rublja zrakom, pa tako rublje dugo zadržava svoj oblik, kvalitetu i izgled dok 3DSense detektira vlagu u svakom pojedinom komadu rublja. Tako se, za potpuno sušenje rublja, svi komadi suše ravnomjerno i zaštićeni su od pregrijavanja. Nadalje, DelicateCare sustav temperaturu i kretanje podešava ovisno o materijalu, kako bi se postigla ispravna njega i očuvala kvaliteta rublja, a za kraj GentleCare sustav rublje suši na gotovo polovici temperature klasičnih sušilica, tako da ono nikada nije izloženo nepotrebnoj toplini. 

Unaprijedite njegu svoje odjeće, a ne garderobu. Dobro njegovana odjeća bolje izgleda i traje dulje. Baš kao što izbor pravih cipela, sata ili torbice može usavršiti vašu odjevnu kombinaciju, tako i vi možete poboljšati održavanje vaše odjeće. Optimizirajte učinak svoje perilice i sušilice te otkrijte nove načine njege vaše odjeće.  

Osim što će vam Electrolux PerfectCare sušilice ili perilice-sušilice pružiti vrhunsku i profesionalnu njegu odjeće bez odlazaka u kemijske čistionice one će vam omogućiti HERVIS poklon bon u vrijednosti  od 400,00 ili 800,00 kn. Kako do poklon bona?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.