Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako Kerum i Horvatinčić slave Martinje: Zagrljeni uz pjesmu

None Foto: Screenshot/Dalmatinski portal

Čitatelj Dalmatinskog portala snimio je Keruma zagrljenog s Tomislavom Horvatinčićem, kontroverznim zagrebačkim poduzetnikom kojem sude za smrt talijanskog bračnog para

Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum proslavio je Martinje u jednoj vinariji u Požegi u nedjelju, piše Dalmatinski portal. 

Čitatelj Dalmatinskog portala snimio ga je zagrljenog s Tomislavom Horvatinčićem, kontroverznim zagrebačkim poduzetnikom kojem sude za smrt talijanskog bračnog para u pomorskoj nesreći. 

Iza Keruma je i njegov bliski suradnik Damir Karaman, a kako javlja izvor Dalmatinskog, na slavlju u Požegi ima još političara i poznatih osoba. 

Komentari (101)
  • To je ta Hrvatska jedan je 91. Imao 25 godina drugi 40 nijedan nije vidio dana ratišta, danas su podrska kvazi desnim strankama a od rata su dobro zaradili. Jedan ubio stvarno na brodu, a drugi ubio i uništio mnoge živote kroz posao koliko je ostao duzan. A mi cemo o migrantima i gayevima, vjeronaucima... lopovi se smiju.

    11. 11. 2018,   22:02
  • Bracni par Salpietro ne slavi martinje, niti djecje rodjendane niti ista... jer ih je horvatincic UBIO, doslovno ubio...

    11. 11. 2018,   22:20
  • Pišanje po narodu.

    11. 11. 2018,   22:46