Obavijesti

Promo sadržaj

Kako napraviti savršene fotografije sa Samsung S9 i S9+

Kako napraviti savršene fotografije sa Samsung S9 i S9+
3

Svi smo se ponekad našli u situaciji da otvorimo trenutno omiljenu nam društvenu mrežu Instagram i vidimo spektakularne fotografije za koje samo sanjamo da bismo ih i sami mogli napraviti

Svi smo se ponekad našli u situaciji da otvorimo trenutno omiljenu nam društvenu mrežu Instagram i vidimo spektakularne fotografije za koje samo sanjamo da bismo ih i sami mogli napraviti. Samsung se svojim S9 i S9+ uređajima pobrinuo da svaka fotografija koju snimimo bude upravo takva – savršena.

Kvalitetne fotografije na društvenim mrežama apsolutni su must have zbog čega smo u konstantnoj potrazi za načinima kako napraviti savršenu fotografiju ili za filterima koji će ju učiniti magnetom za naše pratitelje. Stoga vam donosimo nekoliko praktičnih savjeta kako, neovisno o vanjskim utjecajima i drugim uvjetima, imati spektakularne fotografije koje ćete kasnije rado podijeliti sa svojim pratiteljima.

Jasne i živopisne noćne fotografije

Jedan od gorih trenutaka prilikom fotografiranja je onaj kada želimo zabilježiti neki poseban trenutak, a vani je noć i kamera na mobitelu jednostavno ne može uhvatiti fotografiju onakvom kakvu je mi vidimo. Umjesto da odustanemo od fotografiranja, od sad bezbrižno možemo snimati i noću, i to zahvaljujući dvostrukom otvoru blende koji donose Samsung S9 i S9+. Kamera se sama prilagođava osvjetljenju, a rezultat je jasna, izoštrena fotografija, baš onako kako je i mi vidimo svojim okom. Dodatni „touch“ fotografijama možemo osigurati mijenjanjem otvora blende, koje će omogućiti jasne i živopisne fotografije čak i po noći.

Savršena fotografija i u pokretu

Kod fotografiranja ili snimanja često se borimo s problemom nemirne ruke. Ako nam se u ključnom trenutku ruka počne tresti, na kraju dobijemo mutnu i deformiranu fotografiju koju ne možemo koristiti. Za takve situacije Samsung također ima savršeno rješenje - optičku stabilizaciju fotografije koja osigurava savršeno jasne fotografije, bez obzira na to što u tom trenutku radimo. Napokon se možemo opustiti i fokusirati samo na dobro poziranje.

Lice u prvom planu

Kako bismo postigli savršene selfieje ili ulovili fotografije dragih nam osoba, potrebna nam je oštra fotografija i dobro osvjetljenje. Za postizanje perfektnih fotografija brine se live fokus funkcija koja zamućuje pozadinske oblike i lice stavlja u prvi plan. Na nama je samo da pripremimo savršen osmijeh, a dodatnu draž svojoj fotografiji možemo dodati pretvaranjem pozadinskog osvjetljenja u oblike.

Samsung S9 i S9+ uređaji donose novu dimenziju snimanja fotografija, a nebrojene mogućnosti uređivanja foto uradaka omogućit će vam da budete kreativni i pretvorite svoje fotografije u prava umjetnička djela.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu