Obavijesti

Promo sadržaj

Kako odabrati dizajnerske mirise i uštedjeti 75%

Kako odabrati dizajnerske mirise i uštedjeti 75%
1

Kako pronaći idealan parfem? Eh, to može biti prava slatka briga, ali za one koji nisu sigurni što točno žele u svom Eau de Parfum proizvodu – ta potraga može biti i prava glavobolja

Traženje parfema treba biti lov na mirisne note kojih se nećemo zasititi, koje će nam, iako ih možda ne poznajemo, predstavljati nešto poznato i utješno. I vi se mučite s odlascima u parfumerije? Imamo nekoliko savjeta koji bi vas mogli riješiti tih briga - i usput ćete uštedjeti.

Hit parfemi na sniženju od 75% - Made in Milano
 
Prvo se odlučite želite li Eau de Parfum ili Eau de Toilette izdanje. Preporuka je Eau de Parfum, koji su inače skuplji ali puno više daju od sebe na vašoj koži. Cijena je veća, ali taj problem rješava Perfume Store. On nam daje poznate EDP hitove i bezvremenske klasike za višestruko nižu cijenu.
 
 Kako pronaći onaj pravi parfem?
 
Jedno od glavnih pravila je da poslušate što vam kaže prvi dojam. Shvatite ozbiljno svaku prvu misao koja vam naiđe prilikom prvog susreta s nekim parfemom, za vrijeme čitanja recenzija online ili proučavanja opisa željenih parfema. Te prve pomisli ne moraju biti i odlučujuće, ali će vam često biti dobra vodilja na putu do pronalaska svoje parfemske srodne duše.

Proučite mirisne obitelji

Imate li omiljenu parfemsku grupu? Ako se i oko toga dvoumite, donosimo vam kratak opis onih osnovnih kako bi vam pomogli da se pronađete u jednoj ili više njih.
 
Cvjetni / slatki mirisi imaju miris poput svježeg cvijeća, a često se koriste ruža, lavanda, karanfil i cvijet naranče. Citrus / voćni mirisi imaju miris poput voća, osobito agruma. Uobičajene note su agrumi poput naranče i grejpa, ali i drugih voća poput marelice, jabuke ili breskve. Ovi mirisi su vrlo osvježavajući.
 
Orijentalni / začinjeni parfemi su vrlo složeni i mnogi od njih sadrže tonove začina poput cimeta i vanilije. Osim toga, drveni / chypre parfemi sadrže note kao što su bergamot, hrast, mahovinu i pačuli.
 
Parfemi na sniženju – kupi četiri, plati tri
 
Trikovi iz parfemske industrije
 
Nanesite parfem na određene dijelove svoga tijela, na zapešće, vrat, dekolte, iza koljena ili na gležnjeve. Parfem će se tako bolje pomiješati s prirodnim uljima na vašoj koži. Postoji li kemija između vas i vašeg parfema, saznat ćete uskoro. Još jedan korisni trik je nanošenje kreme za tijelo bez mirisa prije nanošenja samog parfema.
 
Još malo zanimljivosti za kraj
 
Jeste li znali da je naš osjećaj mirisa usko povezan s našim uspomenama? Razmislite o mirisu koji vam je poznat i on bi vam mogao vratiti nekoliko uspomena koje su isprepletene s tim notama. Miris cvijeća na toplom. sunčanom proljetnom danu. Miris svježine dok ste hodali u školu nakon kiše. Parfem koji je nosila vaša majka. Odvojite trenutak da razmislite o nekim od svojih omiljenih mirisa i razmislite o tome kakve emocije ti parfemi izazivaju kod vas.
 
 Sretno u lovu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.