Obavijesti

Promo sadržaj

Kako odabrati školu u kojoj ćete stvarno naučiti strani jezik

Kako odabrati školu u kojoj ćete stvarno naučiti strani jezik
1

U današnje vrijeme globalizacije potreba za komunikacijom s ljudima iz cijelog svijeta veća je nego ikada

Moderna tehnologija omogućila nam je da surađujemo s uredima i tvrtkama u cijelom svijetu, putujemo brzo i lako na bilo koju destinaciju, a razni programi omogućuju školovanje i specijalizacije u cijelom svijetu. Dobro poznavanje i korištenje barem jednog jezika postalo je standard i neophodan alat u svakodnevnom životu.

S druge strane ubrzani ritam života ostavlja sve manje slobodnog vremena za učenje i usavršavanje. Ponuda raznih programa za učenje stranih jezika nepregledna je, ali ono što je ključno je hoće li vam odabrana škola ili program uistinu i donijeti rezultate u učenju. 

Zato je najvažnija odluka i prvi korak u kvalitetnom ovladavanju stranim jezikom odabir škole i programa po kojem ćete učiti jer je to ključ uspješnog savladavanja jezika.

Upravo je ideja o realnom i kvalitetnom rezultatu temeljni pokretač u školi stranih jezika Boutique lingua. Osnivačica škole prof. Gorana Rajčić, dugogodišnja profesorica i prevoditeljica talijanskog jezika, osmislila je program koji će polaznicima prije svega donijeti konkretan rezultat: znanje koje će moći upotrijebiti u stvarnom životu i bilo kojoj situaciji.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri profesorice i prevoditeljice susretala se s mnogim ljudima koji su bili uvjereni da ne mogu naučiti strani jezik. „Nisam za to talentiran.“ bio je najčešći odgovor na pitanje koji strani jezik govore.

„Ne postoji osoba koja ne može naučiti neki strani jezik. Temelj ljudske komunikacije je upravo govor, a svaki jezik je baš to. Razlika je u njihovom razvoju i pravilima no u osnovi radi se o jednom komunikacijskom alatu i zato ne postoji osoba koja ne može naučiti barem služiti se nekim drugim jezikom osim materinjeg.“ kaže nam prof. Rajčić.

Najvažnije je pronaći pravi pristup i osmisliti nastavu jezika tako da odgovara svakom pojedincu.
Boutique lingua svoj program temelji na individualiziranom pristupu. Osnovna postavka programa temelji se na činjenici da individualni pristup učenju ili usavršavanju stranog jezika omogućuje stvaranje posebne veze i razumijevanja između predavača i polaznika. Stvara se odnos uzajamnog povjerenja u kojem predavač postaje vodič, a polaznik aktivno i samostalno savladava željene jezične konstrukcije. Nastava postaje ugodno i kreativno druženje.
Kako bi se ostvario željeni cilj program je osmišljen kroz specifičnu formu:

  • definiranju se želje i ciljevi polaznika kako bi se uskladili s programom i formirali željeni oblik nastave .Nastavni moduli formiraju se kroz zanimljive teme i prilagođeni su u potpunosti individualnom polazniku ili manjoj grupi polaznika.
  • fleksibilnost u prezentiranju novih gramatičkih i jezičnih cjelina s obzirom na afinitete i mogućnosti polaznika 
  • individualna nastava
  • grupna nastava s individualnim pristupom ( grupe od 2 do 5 polaznika).

Osim tečajeva za pojedince, odrasle ili djecu, kao poseban program osmišljena je nastava stranih jezika i ostale jezične usluge za poslovne korisnike.

Korporativni tečajevi su specifičan oblik nastave u kojem je potrebno voditi računa o vremenskim mogućnostima klijenta kao i o specifičnostima struke poduzeća te interesa koji se žele postići kroz unapređenje jezika zaposlenika.
Uz individualnu i grupnu nastavu prilagođenu tematici poslovnih korisnika Boutique lingua svojim poslovnim polaznicima nudi i posebno osmišljene jezične usluge koje izlaze iz okvira uobičajenog nastavnog procesa.

„Boutique lingua je mjesto gdje je učenje kreativno otkrivanje novog svijeta koji se krije iza nerazumljivih šifri stranog jezika. Trenutak kada strani jezik počinjemo razumjeti prekrasan je. Otvara se jedan sasvim novi svijet ljudi, kultura, običaja i mogućnosti. Upravo taj osjećaj želimo prenijeti našim polaznicima i ponuditi im uvjete u kojima će strani jezik naučiti na sebi najbliži način. Učimo, družimo se i neprestano "krojimo" nove načine učenja jer smo sigurni da nema "antitalenata" za strane jezike, samo je potrebno naći pravi način i mjeru kako bi s veseljem i ljubavlju otkrili neki novi svijet!“ za kraj poručuje prof. Gorana Rajčić.

Za više informacija o jezicima, nastavi, upisima i pogodnostima obratite se na: 
Mail:  info@boutiquelingua.com
Mobitel: 098 428 530
Ili jednim klikom pogledajte na Facebook stranici www.facebook.com/boutiquelingua.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.