Obavijesti

Promo sadržaj

Kako potaknuti djecu na učenje? IZZI!

Kako potaknuti djecu na učenje? IZZI!
1

Izdavačka kuća Profil Klett razvila je novu generaciju obrazovnih sadržaja koji potiču interaktivno, istraživačko i samostalno učenje

Novo doba obrazovanja smješta učenika u središte zbivanja – svako dijete postaje aktivan, dinamičan i analitični istraživač koji, potaknut i ohrabren takvim pristupom, neprestano traga za svježim informacijama, spoznajama i vještinama. Sa zanimanjem postavlja pitanja, živo traži odgovore – i svakodnevno ostvaruje svoje potencijale u školi i izvan nje. Izdavačka kuća Profil Klett žarko podržava takav pristup te ga promiče kroz odlučno stvaranje kvalitetnih i suvremenih obrazovnih sadržaja koji bude i njeguju prirodnu dječju radoznalost, kreativnost i spremnost na (inter)akciju. 

IZZI obrazovni sadržaji osmišljeni su kao svakodnevna cjelovita podrška svakom učitelju i roditelju koji žele na interaktivan, zabavan, zanimljiv i inkluzivan način poticati dječju ljubav prema učenju te njegovati znanje kao trajnu i neprocjenjivu cjeloživotnu vrijednost. Namijenjeni su učenicima od 1. do 8. razreda osnovne škole. Sastoje se od klasičnih tiskanih i suvremenih digitalnih obrazovnih sadržaja koji zajedno čine jedinstveno polazište mješovitog učenja, dokazano najuspješnije metode usvajanja i prenošenja znanja. Svaki učitelj, profesor i roditelj može ih na kreativan i fleksibilan način prilagoditi karakteru i stilu učenja svakog pojedinog djeteta i tako ga na najbolji način potaknuti na pažnju, interes i koncentraciju. U tome će mu pripomoći dinamični tekstovi, duhoviti prikazi, maštovite ilustracije te više od 2000 videozapisa, animacija, kvizova, 3D modela i virtualnih panorama koji vizualno prate i nadopunjuju školsko gradivo, uvodeći učenika u samu srž zbivanja. Na aktivan, cjelovit i posve IZZI način! 

Zajedno s IZZI tiskanim i digitalnim udžbenicima, Profil Klett je razvio i IZZI U ŠKOLU – maštovitu i inspirativnu radnu bilježnicu namijenjenu mlađoj djeci (5 – 8 godina), uz čije obrazovne i zabavne sadržaje učenje postaje prava pustolovina – koju djeca vole od najmanjih nogu! 

Kao suvremen online sadržaj, IZZI je potpuno neovisan o priključenju na Internet tijekom rada: kad se digitalne sadržaje jednom memorira na osobnom računalu, nije se potrebno dodatno spajati na Internet. IZZI digitalni sadržaji optimizirani su za rad na svim vrstama računalnih uređaja, a unatoč brojnim inovativnim mogućnostima, potpuno su IZZI za korištenje!  
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.