Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako raspolagati državnim poljoprivrednim zemljištem

None Foto: Marijan Sušenj/Pixsell

Agencija za poljoprivredno zemljište će od 2. do 13. rujna održati prezentacije u svim županijama na kojima će predstaviti sve novine novog zakona

Agencija za poljoprivredno zemljište će od 2. do 13. rujna održati prezentacije u svim županijama za predstavnike jedinica lokalne samouprave i poljoprivrednike kako bi predstavili sve novosti Zakona o poljoprivrednom zemljištu te procedure za njegovu provedbu. 

Kako bi ubrzali raspolaganje državnim poljoprivrednim zemljištem Agencija za poljoprivredno zemljište organizira informativnu kampanju o provedbi Zakona o poljoprivrednom zemljištu  i pripadajućih podzakonskih akata i Uredbe o obrascu i načinu vrednovanja Gospodarskog programa korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske. 

Detaljan raspored prezentacija za sve županije može pogledati na stranicama Agencije za poljoprivredno zemljište.

Komentari (3)
  • Samo 1 komentar!!!!!!! Sramota! Kad treba pljuvati po seljacima, ko npr za nedavnih prosvjeda onda komentara za jednju knjižnicu dosta. Imal je Zoki pravo. Zemlja gde su interesantnije teme: Ava Krabatić. Severina, Brozovi....stvarno je slučajna zemlja.

    31. 8. 2013,   07:28
  • Neka ta gospoda najprije nauče raspolagati sa svojim poljoprivrednim zemljištem a moje neka ostave na miru...

    28. 8. 2013,   14:42
  • na pomolu je nova kradja :DDDD ..... brijem da ekipa u vladi trlja ruke i jedva ceka vidjeti kolike ce im biti provizije za pljacku

    4. 9. 2013,   09:56