Obavijesti

Promo sadržaj

Preko 5200 Hrvata je uklonilo vene na nogama uz ovaj trik

Preko 5200 Hrvata je uklonilo vene na nogama uz ovaj trik
1

Počelo je polako. Tu i tamo koja puknuta žilica na nozi. Onda sam jednog dana pogledala svoje noge te se jednostavno zgrozila: na bedrima, ispod koljena i na gležnjima ugledala sam mrežu crvenih „umjetnina“ koje sliče paučini

VIDEO

Bok!

Dozvoli mi da ti se prvo predstavim.Zovem se Jasna i imam 38 godina. Pišem zato jer sam pomogla sebi, a znam i da mogu pomoći i tebi. Zanima li te moja priča?

Budući da sam po zanimanju trgovac, većinu svog radnog vremena provodim stojeći na nogama. Možda je razlog baš u tome da moje noge pate od ružnih proširenih vena, koje u struci zovemo varikozne vene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Moje noge su izgledale poput nogu starice!

U uvodu sam spomenula da je situacija s vremenom postala sve gora. Kada je stiglo ljeto, žile na nogama zbog vrućine doslovno su „poludjele“. Očajnički sam gledala na izbočene, plavkaste i savijene proširene vene, koje su se podmuklo širile po cijelim nogama. Bila sam nemoćna.

Možeš li uopće zamisliti kako sam se osjećala, kada sam na plaži sjedila u dugim lanenim hlačama, budući da se u kupaćim gaćicama uopće nisam usudila pokazivati noge? Plažu bih tada najradije izbjegavala, ali si to zbog malog djeteta nisam mogla priuštiti. Možeš samo zamisliti kako mi je bilo godišnjem odmoru.

Ali to još nije najgore što mi se dogodilo. Estetskom problemu pridružila se i bol, koja je osobito bila izražena prilikom hodanja. Oduvijek sam voljela duge šetnje, no i taj užitak mi je bio uskraćen. Htjela ja to ili ne, šetnje sam morala izbjegavati, budući da moje noge duže šetnje nisu mogle više podnijeti. Noge su mi strahovito natekle, a nakon šetnje u trajanju od 15 minuta, počele su me i jako boljeti.

>> Kliknite ovdje ako i vama smetaju ružne proširene vene i kapilare na nogama <<

Bila sam očajna. U prekrasnu prirodu mogla sam otići jedino automobilom. Zato sam radije ostajala kod kuće. Osjećala sam se poput zatvorenika u vlastitom tijelu. Bol je bila najgora noću, a ponekad zbog nje nisam mogla zaspati. Ujutro sam se budila umorna i neispavana. Još i to grozno oticanje nogu! Bez pretjerivanja mogu reći da su mi noge ponekad tako natekle, da gležnjevi uopće više nisu bili vidljivi. Shvatila sam da je krajnje vrijeme da poduzmem nešto!

Počela sam čitati brojne savjete koji bi trebali pomoći u slučaju pojavljivanja proširenih vena, kapilara i svega što je povezano time. Izbjegavala sam dugotrajno sjedenje i stajanje, u smeće bacila svu odjeću koja me je vezala oko struka, prepone i nogu. Pokušala sam brojne kreme, prirodne preparate iz biljnih trgovina, kreme iz ljekarni, no ništa mi nije pomoglo. Proširene vene su ostale te mi se smijale u lice.

Noge nisam se usudila pokazivati nikome, a moje samopouzdanje bilo je na dnu

Oprostila sam se od suknji i nosila samo duge hlače. Nisam više znala, kako si mogu pomoći. Laserske terapije i ostale medicinske postupke nisam si mogla priuštiti, a i bojala sam ih se.

Postala sam pravi stručnjak za proširene vene. Neki dan sam opet pretraživala internet i tražila nove informacije. Sasvim slučajno naišla sam na članak od Tamare, koji je opisivao proširene vene. U zapisu detaljno je predstavila postupak, gdje si možemo pomoći posebnom kremom.

Naravno da sam najprije odmahnula rukom, budući da sam već isprobala ogroman broj takvih i drugačijih krema. Ali sam iz radoznalosti čitala do kraja. Nakon drugog čitanja odlučila sam još malo razmisliti. Nakon još jedne neprospavane noći, ipak sam odlučila naručiti tu kremu, jer je imala zaista puno pozitivnih mišljenja kupaca, a i znanstvenih dokaza o djelovanju.

Ionako nisam imala što izgubiti, jer sam znala da kremu mogu vratiti, ukoliko njome ne bi bila zadovoljna. Na ovoj internetskoj stranici naručila sam dvije kutije kreme, a budući da su bile u akciji, uz njih dobila sam treću kremu besplatno te besplatnu poštarinu.

Iako sam bila jako skeptična, prve su me promjene napunile velikom nadom

Manje promjene bile su vidljive već nakon tjedan dana uporabe. Sitne popucane žilice i kapilare počele su blijediti, dok je koža postajala jednakomjerno obojena. Najveću promjenu primijetila sam nakon nekoliko tjedana uporabe. Žile na bedrima i nogama bile su sve više blijede. Noge su postajale privlačnije i glatke.

Ne samo estetika, već i sam osjećaj

Ruku na srce, žile i kapilare na nogama estetski su problem, posebice kod žena. Ja vam mogu priznati - zbog proširenih vena izgledala sam starije i nisu mi se uopće svidjele. Ali dok sam s njima mogla u neku ruku normalno živjeti, nisam ozbiljnije razmišljala o uklanjanju. Ali to mi se kasnije vratilo, budući da je estetika zapravo postala najmanji problem - bol i umor u nogama postao je sve veći.

I tu je baš najveći plus ovog tretmana - žile ne uklanja samo estetski, već nogama vrati onu nekadašnju snagu i lakša neizdržljivu bol! Dandanas mogu bez problema stajati na nogama, trčati u parku i šetati svog psa bez ikakvih ograničenja.

Od danas postat ću najveći zagovornik i promotor tog tretmana. O učinkovitom djelovanju uvjerila sam se na vlastitoj koži, a to nitko ne može osporiti. Naravno da sam odlične rezultate postigla jer sam striktno slijedila upute o uporabi te se redovito mazala kremom. Ujutro i navečer!

Sada mogu ponovno uživati u lijepim nogama, a uz to se i odlično osjećam. Isto želim i tebi!

Pročitaj više o samom tretmanu (klikni ovdje). Probaj ga i ti jer nemaš što izgubiti. Noge će ti u svakom slučaju biti zahvalne!

Želim ti puno uspjeha s uklanjanjem tvrdokornih žila, žilica i kapilara na nogama!
Jasna, Split

P.S.: Brojni ljudi već su pokušali ovaj izvanredni tretman (klikni ovdje), a samo rijetkim ljudima nije odgovarao. Postani zadovoljna korisnica i ti!

P.P.S.: Klikni ovdje i pogledaj kako tretman zapravo djeluje i kakva su iskustva ostalih korisnika.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive