Obavijesti

Promo sadržaj

Kako si Hrvati mogu priuštiti zimovanja i skijanje

Kako si Hrvati mogu priuštiti zimovanja i skijanje
2

Dolazi nam najveselije doba godine i, ako imamo dovoljno velike prhode, preostaje samo pitanje kako ga provesti

Mogućnosti je bezbroj i svaka je bolja od druge, pogotovo ako želite odvojiti nekoliko dana za skijanje, proslaviti Božić u nekom od raskošno okićenih gradova ili pobjeći preko granice s nekim posebnim za doček Nove godine. Skijanje u Alpama, proslava Božića u Beču, doček Nove godine u nekom uzbudljivom europskom gradu – to zvuči još bolje, zar ne?

Ipak, čini se da bi se trebalo dogoditi čudo (ili barem dobiti na lotu) da bi se išta od toga, a pogotovo sve to, moglo ostvariti. Srećom, Ferratum banka nudi vam mnogo realnije i mnogo dostupnije rješenje - brze pozajmice koje će vam na računu biti u trenu, a koje vas neće baciti na prosjački štap kada ih budete otplaćivali. 

Na skijanje s kreditom s 0 kn troškova

Iako se skijanje smatra skupim sportom, nema razloga da si i vi ne priuštite bar nekoliko dana snježnih radosti i to u top skijaškim destinacijama u Europi. Bilo da je to St. Moritz u Švicarskoj, Cortina d'Ampezzo u Italiji, St. Anton u Austriji ili Chamonix u Francuskoj, sve su ovo mjesta koje bi trebalo posjetiti barem jednom i uživati u predivnom zimskom krajoliku, čak i ako niste vrsni skijaš. 

Čak i tako popularna mjesta neće biti veliki izazov za vaš džep, uz pomoć kredita Ferratum banke i njihove aktualne ponude BESPLATNIH kredita! Za vrijeme trajanje ove akcije možete uzeti kredit do 4000 kuna s 0 kn bankovnih naknada i rok otplate do 30 dana. Besplatan kredit znači upravo to - vraćate točno onoliko novaca koliko ste posudili!

Do savršenog dočeka u inozemstvu s nekoliko klikova mišem

Ako već dugo sanjate čarobni Božić u nekom od najljepših gradova Europe kao što su Beč ili Prag, poznatim po svojim čarobnim božićnim sajmovima, ako biste željeli posjetiti Laponiju - zemlju Djeda Božićnjaka ili neke od okolnih zemalja, kao što su Finska, Švedska ili Norveška, to nikada nije bilo jednostavnije. Baš kao ni doček Nove godine u Europskim prijestolnicama kao što su London, Bruxelles ili Berlin. I ovo je moguće uz ponude Ferratum banke! 

Već postojećim korisnicima banka nudi 30% popusta na bankovnu naknadu pri uzimanju bilo kojeg Ferratum kredita s rokom otplate do 30 dana. Sve što trebate je otići na stranicu Ferratum banke, odabrati iznos kredita i rok otplate te unijeti osobne podatke, odnosno ime, prezime, adresu, OIB, IBAN, email adresa i broj mobitela. 

Isplata na račun za 5 minuta potrošenih na prijavu

Nakon poslane online prijave, uploadajte dokumentaciju koja mora sadržavati i obostranu sliku osobne iskaznice, obostranu sliku kartice tekućeg računa te sliku vašeg lica uz osobnu iskaznicu. Ako vam treba pomoć u bilo kojem koraku, na raspolaganju vam stoji korisnička služba banke. Nakon odobrenja kredita, bit će vam poslan Ugovor o kreditu, kojeg potpisanog vraćate banci putem maila ili WhatsAppa te uz njega priložite i potvrdu o jamstvu.

Vrlo brzo nakon posljednjeg koraka, novac će sjesti na vaš račun i sljedeći je samo da pronađete svoju savršenu zimsku destinaciju i provedete blagdane onako kako ste do sada mogli samo sanjati!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini