Obavijesti

News

Komentari 252

'Kako su se osjećali HDZ-ovci kada im se obratio falsifikator?'

'Kako su se osjećali HDZ-ovci kada im se obratio falsifikator?'
3

Fejs: Željko Jovanović je Milijana Brkića nazvao lažnim pripadnikom akademske zajednice koji je svoj rad prepisao i još ostavio 'štamparske greške orginala'...

VIDEO

Ministar obrazovanja Željko Jovanović je na svom Facebook profilu komentirao uvodnu riječ Milijana Brkića na saboru Akademske zajednice HDZ-a "Ante Starčević". Brkića je nazvao plagijatorom i lažnim pripadnikom akademske zajednice.

Njegov komentar prenosimo u cijelosti:

"Lažni pripadnik akademske zajednice otvorio Obnoviteljski sabor Akademske zajednice HDZ-a "Ante Starčević": čitam na jednom portalu kako je točno 339 izaslanika, akademskih građana i intelektualaca koji su - svjesni vlastite odgovornosti za razvoj i napredak našeg društva - zainteresirani pridonositi općem dobru kroz bolje i svrhovitije korištenje svih hrvatskih potencijala, okupilo se u Zagrebu na Obnoviteljskom saboru Akademske zajednice HDZ-a "Ante Starčević". 

Iskreno se pitam kako se osjećalo tih 338 uglednih HDZ-ovih intelektualaca kad je uvodnu riječ održao 339. prisutni sudionik skupa - poznati "lažni" član akademske zajednice, priznati falsifikator i kompilator Milijan Brkić, koji je toliko vjerno prepisao svoj diplomski rad tako da je ostavio i štamparske greške iz originala! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako je točno da će ovih dana i službeno biti objavljeno da je njegov rad plagijat i falsifikat očekujem da u državni proračun vrati i sve novce koje je nezakonito primao s obzirom na to da nije imao stručnu spremu potrebnu za dužnost ravnatelja policije! 

Nadam se da će se i Akademska zajednica HDZ-a "Ante Starčević" javno ograditi od vrsnog falsifikatora i kompilatora Milijana Brkića koji je svojim plagijatorskim opusom ismijao, ocrnio i pogazio sve principe akademske čestitosti! Ili očekujem previše od HDZ-a?"

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 252
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a