Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kakva kći takva majka: Zateže se kako bi izgledala mlađe

None Foto: 24sata 11

Wikileaks je objavio i nekoliko sočnih tračeva. Jadan od njih je da supruga (46) predsjednika Azerbajdžana toliko zateže lice da ju često mijenjaju s kćerima

Među dokumentima koje je Wikileaks objavio ima i nekoliko tračeva. Tako američki diplomati ogovaraju Mehriban Aliyevu, suprugu aktualnog predsjednika Azerbajdžana Ilhama. Kažu kako si je lice zatezala toliko puta da ju se može zamijeniti s jednom od njezinih kćeri. Zbog tolikih faceliftinga, smatraju diplomati, Aliyeva jedva može pomicati lice. Aliyeva ima 46 godina, a za Ilhama se udala 1983. Imaju dvije kćeri, Leylu (24) i Arzu (21) te dva sina Rza (22) i Heydara (13). Imaju i dvoje unučadi. Mehriban je diplomirala medicinu, UNESCO-va je ambasadorica dobre volje i članica mnogobrojnih organizacija. 

Komentari (13)
  • I onda kazu Carla Bruni ili ona Michelle Obama.mi neznamo pola svijeta samo sto na zapadu vidimo a vidi lijepih privih dama sto jos ima.

    29. 11. 2010,   12:59
  • pohvalno je da je rodila četvero djece, te da drži do sebe, ali u svemu tome treba imati mjere....ja bi kaznila te estetske kirurge koji i sami vide do kuda vode pretjerane operacije...ali želja za zaradom ih tjera da od svojih pacijenata naprave vanzemaljce..... ona ima dovoljno novaca, a vremenom postane opsjednuta izgledom, te ovisna o estetskim zahvatima- u svakoj toj ordinaciji bi trebao biti i PSIHIJATAR, pa prvo kod njega na pregled, a kad on da zeleno svijetlo- na operaciju!!!!!!

    29. 11. 2010,   12:11
  • Kćeri su na majku a sin je isti otac...koliko ih se zateže pa može i ova, ali ne znam tko je uopće ona da je tu dospjela, stvarno mi to nije jasno

    29. 11. 2010,   11:23