Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kambodža: Djevojčice (12) seks naplaćuju 50 kuna

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Kiet (12) iz Kambodže samo je jedna od curica koje obučene u majice s medvjedićima i šarene suknje prodaju svoje tijelo za preživljavanje

Oduzimanje nevinosti plaća se do 250 funti. Curice u glavnom gradu Phnom Penhu ordiniraju po ulicama, a većinu zarade daju svojim svodnicima. Kiet i njena sestra (14) napustile su posao u tvornici i otišle u glavni grad u potrazi za boljim poslom. Cijena seksa iznosi svega 5 funti, a na dan ima najviše po pet klijenata.
- Prvi put bila sam jako nervozna jer nisam znala kako to izgleda. Dotad se nikad nisam ni poljubila s dečkom, ali kad mi je svodnik rekao da je jedan stranac spreman dati 250 funti za moju nevisnost, pristala sam. Pa toliko ne zaradim cijeli mjesec - priča Kiel koja do sada nije imala loših iskustava s perverznim muškarcima. Za razliku od Kiel, Srey Mom, koja je postala prostitutka sa samo 13 godina, preživjela je pravi horor.
Kao curica odvedena je iz obiteljskog doma u grad i bila prisiljavana na seks sa 20 mušterija na dan.
- Vlasnik bordela mi je rekao da sam prodana njemu i da od sada radim kao prostitutka. Kad sam to odbila, strpali su me u tamnu sobu bez hrane i vode gdje su mi davali elektrošokove - kaže Srey. Nakon toga je shvatila da mora poslušati svodnika. Većina njenih klijenata bili su stranci, a mnogi su uzimali Viagru kako bi curicu mogli više puta seksualno iskoristiti.
- Seks smo naplaćivali 2,50 funte. Mrzila sam seks sa strancima je je većina njih jako smrdila, a odnosi s njima bili su i više nego bolni. S vremenom sam postala jako slaba i bolesna i kad sam otišla kod doktora, rekli su mi da sam pozitivna na HIV. Molila sam muškarce da sa mnom koriste kondome, ali oni su to odbijali. Nisam im smjela reći da imam HIV jer onda ne bih dobila novac i ne bih mogla preživjeti - dodaje Sry, koja danas pomaže curicama, žrtvama prostitucije.

Komentari (9)
  • kad pročitam ovako nešto, shvatim kako imam super život i da trebam bit zahvalna na tome, a ne kukati non-stop radi nekih gluposti

    19. 12. 2007,   13:46
  • i onda ti reci da je 2000 kn malo za prezivjet !

    11. 12. 2007,   10:38
  • a, di su im roditelji?! gdje je sada UNICEF?! uzas...i zna se sad za to, ali i dalje nitko ne radi nista da im pomognem...pa, mi nismo ljudi, mi smo stoka!

    16. 12. 2007,   08:44