Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kamenički: U jako teškom sam stanju zbog čega pijem tablete

None Foto:

Nisam u stanju iznositi svoju obranu. Želio bih još reći da mi je jako žao zbog svega što se dogodilo,  jedino je što je rekao dvadesetogodišnji mladić istražiteljima

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče... 

Istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu odredio je Marinu Kameničkom jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela, nakon što je mladić prošlog četvrtka u Ilici izazvao tešku prometnu nesreću, u kojoj su poginule dvije žene, jureći u sportskom mercedesu AMG više od 100 kilometara na sat. 

POGLEDAJTE VIDEO:

PROMETNA U ILICI Kamenički u pritvoru: 'Vozio brzinom većom od 100 km/h'

- Nisam u stanju iznositi svoju obranu. Nalazim se u jako teškom stanju zbog čega pijem tablete. I želio bih još reći da mi je jako žao zbog svega što se dogodilo -  jedino je što je rekao dvadesetogodišnji mladić istražiteljima, piše Jutarnji list. 

Istraživanje koje je u tijeku pokazat će što se točno dogodilo, a navodno će biti moguća i kompletna 3D animacija trenutka prije nesreće. Naime, moćan Mercedes u sebi ima ‘crnu kutiju’ (crash data recorder) koja pamti podatke senzora u automobilu nekoliko trenutaka prije otvaranja zračnih jastuka. 

BRANILA GA OD NOVINARA Divljaka štiti njegova mama: ‘Pustite ga na miru, nije kriv...’

Zbog izazivanja nesreće s dva smrtna ishoda Marinu Kameničkom prijeti od 3 do 12 godina zatvora.

Komentari (195)
  • Da, tvoja suputnica je u još gorem. Naime, nema je više! A uz nju niti jedne gospođe koja je bila nečija majka, supruga i baka. Zamisli kako je njihovim obiteljima tek? Pokrij se po ušima i zahvaljuj bogu što si rođen u Hrvatskoj pa je najgore što će ti se dogoditi studij u inozemstvu ili guljenje krumpira, ako budeš imao baš jako veliku nesreću možda provedeš godinu u zatvoru. U SAD-u ne bi vidio sunca idućih bar 30 godina.

    30. 8. 2018,   09:17
  • Kako pa sada odjednom 20 godišnji mladić ? Pa zar nije on gospodin savjetnik ? Da nije več počelo burgijanje sa tatinom lovom ! Moj savjet ti je , pređi na strihnin , puno je jaći i bolje opušta !

    30. 8. 2018,   09:18
  • Sve su to krivi roditelji ! Dati klincu 500 KS u ruke ?? Trebalo bi i njih u zatvor !!

    30. 8. 2018,   09:23