Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kamion s bagerom zapeo za nadvožnjak na Držićevoj aveniji

None Foto: čitatelj 24sata 31

Zapeo je za nadvožnjak preko kojeg prelazi željeznička pruga. Na teren je izašla policija i vučna služba koja je uspješno izvukla bager.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvlačenje kamiona ispod nadvožnjaka u Zagrebu. Tako stoji već satima

Posted by 24sata on Wednesday, 23 May 2018

Na zagrebačkoj Držićevoj aveniji u 15.50 sati kamion koji je prevozio bager zapeo je za nadvožnjak preko kojeg prelazi željeznička pruga. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Zbog zapelog kamiona nastao je prometni kolaps, zastoj je bio na Aveniji Marina Držića u smjeru juga i kolona vozila stvorila se od Zvonimirove ulice. U prvom pokušaju izvlačenja zavezali su automobil s jedne strane i drugi automobil s druge strane ali je pri pokušaju pukao lanac. Sat vremena kasnije na mjesto događaja došao je kamion vučne službe koji je nekoliko trenutaka kasnije uspješno izvukao bager ispod nadvožnjaka. Promet je nastavljen redovito. 

POGLEDAJTE GALERIJU:

None Foto: čitatelj 24sata 7
Komentari (56)
  • Nije lako odoka ocijenit.A mjerenje visine je gubitak vremena, koje se može utrošit u birtiji. Zato, sistem APP. Ovaj put nije prošlo.

    23. 5. 2018,   17:00
  • Neka odštema nadvožnjak ili ispusti gume što mu je lakše 😂

    23. 5. 2018,   17:03
  • Vozim pa se čudim ovim ljudima što prave sranja ovakva jer ima popis mostova,nadvožnjaka i podvožnjaka .visina se zna samo visinu tereta treba izmjeriti i uskladiti sukladno normama naših nadvožnjaka i eto problem riješen ali ne natovari i gas majstore do prvog pa zapni.

    23. 5. 2018,   17:22