Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kamion zapeo za nadvožnjak, tramvajima nestalo napona...

None Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Snimio čitatelj 8

Od jutra u gradu pada gusti snijeg što pridonosi kaosu u prometu, a na križanju Držićeve i Branimirove oko 14 sati za nadvožnjak je zapeo šleper slovenskih registracija

Zbog pada napona u električnoj mreži od 13.30 do 13.47 sati tramvajski promet u Zagrebu bio je u zastoju. Osim toga, snijeg i državnički posjeti pridonose kaosu u prometu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Zbog posjeta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića 'postoji mogućnost otežanog prometovanja i kretanja tijekom 12. i 13. veljače 2018. godine posebno u zonama gdje će se održavati službeni sastanci, a u kojima će se provoditi posebne mjere osiguranja. Zbog provođenja mjera sigurnosti, u vrijeme posjeta, uspostavit će se posebna regulacija prometa na području Zagreba i Velike Gorice zbog čega postoji mogućnost da će se promet u pojedinim dijelovima gradova otežano odvijati', objavila je policija. 

Osim toga, od jutra u gradu pada gusti snijeg, a na križanju Držićeve i Branimirove oko 14 sati za nadvožnjak je zapeo šleper slovenskih registracija. Iz PU zagrebačke su nam kazali da nemaju dojavu o kamionu koji je zapeo na Držićevoj. Najvjerojatnije se vozač sam izvukao i otišao.

POGLEDAJTE GALERIJU:

None Foto: Snimio čitatelj 6

- Snijeg, ponegdje i intenzivnije, pada na širem području grada. U tijeku je intenzivnije održavanje brdskih prometnica kojima prometuju linije gradskog prijevoza, kao i Sljemenske ceste. Na terenu su i druge ekipe koje djeluju prema potrebama - javili su iz Holdinga.

Komentari (18)
  • Ova vam je dobra : "Od jutra u gradu pada gusti snijeg što pridonosi kaosu u prometu". Ako je ovo gusto, onda sam ja snješko bijelić.

    12. 2. 2018,   14:55
  • Kaos je autoru u glavi, malo poteškoće a ne kaos

    12. 2. 2018,   14:55
  • Najviše kaosu pridonose autori članaka, koji tako rado koriste tu riječ K A O S .

    12. 2. 2018,   15:21