Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Kancelarki nije pozlilo, već se raspala stolica na kojoj je bila'

None Foto: REUTERS

Njemački mediji raspisali su se o lošem stanju kancelarke Angele Merkel nakon što se, tvrde, srušila u kazalištu. Njezin glasnogovornik te je informacije demantirao

Svi njemački mediji objavili su kako je kancelarka Angela Merkel kolabirala te se onesvijestila u subotu navečer tijekom otvorenja 104. Wagnerovog festivala u Bayreuthu. Kako piše Bild, kancelarki je pozlilo tijekom stanke za kavu u kazališnom kafiću tijekom izvedbe opere 'Tristan i Izolda'. 

Pritom je pala sa stolice te su joj ostali uzvanici odmah pritekli u pomoć. Bild piše kako je u nesvijesti kancelarka bila oko dvije minute. 

No glasnogovornik njemačke vlade Georg Streiter priopćio je kako ''nije pala u nesvijest i nije kolabirala, već se raspala stolica na kojoj je sjedila''. Merkel je operu odgledala do kraja i kratko komentirala kako joj se izvedba ''jako svidjela''.

Njemački mediji podsjetili su da je kancelarka kolabirala i početkom prosinca 2014. na stranačkoj konvenciji CDU-a u gradu Kölnu. Liječnici su kazali kako je kancelarka bila pod stresom, iscrpljena i dehidrirana. 

Komentari (26)
  • ova zena je faca ma kakvo god mi misljenje imali o njoj

    26. 7. 2015,   10:45
  • svakome se može dogoditi slabost...

    26. 7. 2015,   10:28
  • i to se dogodi, samo što bi druge paničarile i tko će što reći al ona ne, jaka žena sa svojim stavom....

    26. 7. 2015,   10:20