Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kanibal skuhao bivšu curu i stavio je u hladnjak

None Foto: 24sata/ilustracija

Meksički pisac Jose Luis Calva uhićen je jer je svoju djevojku izrezao na komade, a dijelove sakrio u hladnjak i kutije za hranu

Policija je u njegov stan došla na poziv susjeda koji su se žalili na nesnosan smrad. U kupaonici stana pronašli su unakaženo tijelo njegove djevojke Alejandre Galeane, čija je obitelj prije desetak dana prijavila nestanak. Dijelove izrezanog tijela pronašli su u hladnjaku, a dio kostiju u kutiji žitarica. Pojedini dijelovi su prženi u pećnici, a ubojica je izjavio kako ih nije probao.
Osim toga u stanu je pronađen rukopis njegove nove horor knjige pod imenom "Kanibalistički instinkt". Calvu se još sumjniči da je 2004. godine također ubio i raskomadao bivšu djevojku, te nešto ranije neidentificiranu prostitutku.
Tijekom uhićenja je pobjegao, ali ga je na cesti udario auto pa je umjesto u policiju prevezen u bolnicu.

Komentari (2)
  • šta ga nije ubio auto,,kakav svijet koji ljudi ,,,mora da mu je jako dosadno u životu i da je jako jako usamljen ,,,mi bi u europsku uniju ma nama milina u ovoj državi ni brige ni pameti,,hehe

    12. 10. 2007,   11:41
  • Svi ti pisci nisu normalni. Pisac u Poljskoj ubio je tipa i opisao sve u svojoj knjizi. No, vjerovali ili ne, policajci su pročitali knjigu te je pisac završio u zatvoru.

    12. 10. 2007,   15:24