Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kaos u školi: Bacili suzavac u Drugoj ekonomskoj u Zagrebu

None Foto: čitatelj24sata 2

Učenici koji su morali izaći van iz škole zbog bačenog suzavca rekli su kako je bačen u muškom toaletu na prvom katu. Intervenirala je i Hitna pomoć. Iz policije kažu da nema ozlijeđenih

U školi se nije moglo disati. Morali smo izaći van na zrak, a pozvana je i Hitna pomoć jer je nekim ljudima pozlilo, rekao nam je učenik Druge ekonomske škole u Zagrebu koji je svjedočio današnjem kaosu u školi zbog bačenog suzavca.

Suzavac je, kako kažu učenici, bačen u muškom toaletu na prvom katu.

Foto: čitatelj24sata

'Nemamo komentara' - je sve što su nam poručili profesori okupljeni ispred škole, a isti odgovor  dobili smo kada smo upitali gdje je ravnateljica.

Pokušali smo dobiti ravnateljicu i preko telefona, no na brojeve koji su ostavljeni kao kontakt na internetskoj stranici škole, nitko se nije javio.

Foto: čitatelj24sata

Iz PU Zagreb poručili su nam kako su zaprimili dojavu o bačenom suzavcu danas oko 18 sati, ali nisu zaprimili informaciju da je netko ozlijeđen.

Komentari (42)
  • prije smo bacali one smrdljivce a sad bagra baca suzavce hahahaha..evolution lvl 99

    14. 10. 2019,   21:15
  • Neki grdi ispit bio danas. Hahah

    14. 10. 2019,   21:37
  • I mama su svakave glupisti padale na pamet ali su nas roditelji i necemu ucili i odgajali nas.. ovo danas vise nije normalno kaj se desava među tim klincima

    14. 10. 2019,   21:22