Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Karamarko o odlasku Dalić: Argumenti su joj nekorektni

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Šef HDZ-a rekao je kako Martini Dalić nakon odlaska iz stranke želi 'sve najbolje u životu i daljnjem radu', ali da su njezini argumenti za odlazak neistiniti i nekorektni

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je odlazak Martine Dalić iz stranke te je rekao kako joj želi sve najbolje u životu i daljnjem radu. 

Podsjetimo, Dalić je iz HDZ-a istupila uz obrazloženje da stranka nije sposobna preuzeti vlast i provesti reforme. 

- Dok je bila u našem stručnom timu za izradu programa nije to govorila. Dok je bila u razgovorima s našim njemačkim partnerima, koji zajedno s nama rade gospodarski program, nije to govorila. Ne bih ulazio u analizu njezinih razloga. Mislim da je njezina odluka ishitrena, a njezini argumenti više nego nekorektni i neistiniti - rekao je Karamarko.

Komentari (154)
  • pa zato i zna istinu. Kad je zbrojila 2 i 2 vidjela da je to ista pjesmica za zavaravanje. Svaka čast, povukla se na vrijeme, prije početka nevolja.

    24. 9. 2014,   17:39
  • Želje mu sigurno nisu iskrene, a to će vrlo brzo osjetiti Dalićka. Makar se sa njenom ekonomskom politikom, kao bankaricom, ne slažem, ali mislim da bi hdz-ov program pod njenim vodstvom bio kud i kamo bolji za nas, nego kaj ga spremaju sa Bavarcima. Ne sumnjam da će Bavarci dobro isplanirati i na papir staviti, ali će to ostati mrtvo slovo na papiru i služit će hdz-u da maše sa, tobož, programom.

    24. 9. 2014,   17:40
  • Zar nema više stručnjaka iz Kanade?

    24. 9. 2014,   18:29