Obavijesti

News

Komentari 99

Karamarko: Propusta nije bilo, za neke stvari treba malo sreće

Karamarko: Propusta nije bilo, za neke stvari treba malo sreće
3

Da nije bilo propusta oko istrage ubojstva Antonije Bilić smatra i Milijan Brkić koji je u vrijeme istrage bio zamjenik ravnatelja policije. Obitelji je osobno izrazio sućut

VIDEO

Milijan Brkić, bivši zamjenik ravnatelja policije u petak je u Karlovcu izrazio sućut obitelji Antonije Bilić i kazao kako ne može u nikakve rasprave ulaziti s odvjetnikom obitelji Bilić koji tvrdi da je bilo propusta od strane policije u potrazi za tijelom nestale djevojke. 

- Činjenica je da je policija zajedno sa svim drugim institucijama, od pripadnika za gorsku službu spašavanja i pretraživanja, do pripadnika branitelja, građana koji su izrazili želju da pomognu u potrazi da su zaista učinili sve da se tijelo pronađe. Nažalost nismo uspjeli pronaći tijelo, ali je policija u svojim aktivnostima itekako pronašla dovoljan spektar dokaza i zatvorila krug indicija temeljem kojih je i došlo do nepravomoćne presude Dragana Paravinje. Prioritet u pretraživanja je bila cijela trasa kojom je utvrđeno da se konkretno Paravinja kretao i konkretno ta lokacija gdje su ostaci pronađeno. Znam da je stotinu kilometara te trase pretraženo s jedne i druge strane do dvjesto metara u dubinu te konkretno ta lokacija, kao i sve one lokacije, informacije ili indicije koje su mogle upućivat da bi se tijelo tamo nalazilo – kazao je Brkić te dodao da je policija morala provjeriti svaku informaciju koja im je dojavljena pa su tako morali pretraživati i Jezero Brljan za koje im je sam Paravinja kazao da je tamo bacio djevojčino tijelo. 

- Svaku informaciju ne možemo odbaciti, bez prethodne provjere. Tako i njegov iskaz u kojem je kazao da je bacio tijelo Antonije Bilić, iako smo i mi u tom trenutku bili skeptični što se tiče te lokacije morali smo detaljno pretražiti da ne bi bilo sumnje da nije pretraženo. Za konkretnu lokaciju ne znam koliko je puta pretraživana, no znam da se je tragalo s psima tragačima. Ja sam siguran da propusta nije bilo i da je policija zajedno sa svim drugim nadležnim institucija poduzela zaista sve što im je bilo na raspolaganju kako bi se pronašla Antonija Bilić. – zaključio je Brkić.

Karamarko: Nije dobro što je obitelj tako kasno saznala rezultate

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Predsjednik HDZ-a i bivši ministar MUP-a Tomislav Karamarko je kazao da nije dobro što je obitelji Bilić rezultate DNA analize doznala tek deset minuta prije javnosti, te je dodao kako smatra da nije bilo propusta policije u istrazi i potrazi za tijelom.  

- O kakvim propustima govorimo, ako je policija našla ubojicu dokazala mu da je ubojica i ubojica je osuđen. Nažalost leš te djevojčice se nije mogao pronaći tijekom pretrage, ali molim lijepo ova je Vlast već godinu dana na vlasti. Ministar Ostojić je već godinu dana ministar. Kako to da su slučajni prolaznici pronašli tijelo? Mi njih za to ne krivimo, za neke stvari je trebalo imati i malo sreće čini mi se u tome. Nažalost mi nismo imali sreće, ali eto kažem, hvala Bogu, nažalost što se sve skupa tako dogodilo, to je tragedija, ali tijelo je pronađeno tako da njena obitelj sada može dostojno svoju djevojčicu pokopati – kazao je Tomislav Karamarko.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.