Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Karlovac: Starca oslobodili za pokušaj ubojstva sina

None Foto: D.Grgurić/Pixsell

Županijski sud u Karlovcu je oslobodio Ivana Paranosa optužbe za pokušaj ubojstva sina Ivice (32) u rujnu prošle godine u Gornjim Stativama

Žao mi je. Nisam htio nikoga povrijediti, a posebno ne svog sina, rekao je Ivan Paranos (77) na Županijskom sudu u Karlovcu prije izricanje presude. Oslobodili su ga optužbe za pokušaj ubojstva sina Ivice Paranosa (32) u rujnu prošle godine u Gornjim Stativama. Dobio je samo kaznu zatvora od 16 mjeseci za nedozvoljeno držanje oružja i za ugrožavanje sigurnosti jer je pokraj članova obitelji ispalio jedan hitac iz puške M 48. Podsjetimo, Paranos je ispalio metak pokraj snahina oca Ivana Lončarića i njegove kćeri Vesne Mazzocato te njenom sinu Vjekoslavu i unucima Juraju i Ivanu. Pucao je prema sinu, ali je pogodio ogradu. Nakon toga je navodno ponovno pokušao pucati, ali mu se metak zaglavio u cijevi. Jedna svjedokinja je rekla da je čula kako starac repetira pušku iako je sam Ivica Paranos svjedočio da nije niti vidio niti čuo repetiranje puške. Sudsko vijeće nije našlo dokaza da je Ivan zaista pokušao ubiti sina Ivicu.

Komentari (7)
  • Cekaj malo!!!Pucao je prema sinu i to njima nije pokusaj ubojstva???Super drugi put nek puca u suca pa da vidimo sta ce onda bit?!!

    9. 2. 2010,   18:00
  • Jel to ovaj kojeg su vodili pedikeru? Ha, valjda je onda bio i na manikuri!? :-)

    9. 2. 2010,   19:56
  • Drugi put neka ga ubije a susjeda kaže da ništa nije vidila ni čula..Amen !!

    9. 2. 2010,   17:53