Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Udario autom ženu kod bolnice u Karlovcu i zatim je pobjegao

Prometna nesreća je bila oko 8.10 sati kada je nepoznati vozač s nepoznatim vozilom s parkirališnog mjesta počeo vožnju unatrag iako se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge

Policija traga za nepoznatim vozačem koji je s nepoznatim automobilom u utorak na parkiralištu kruga Opće bolnice Karlovac udario pješakinju (78) i pobjegao s mjesta nesreće. Pješakinja je u naletu vozila zadobila teške ozljede. 

Prometna nesreća je bila oko 8.10 sati kada je nepoznati vozač s nepoznatim vozilom s parkirališnog mjesta započeo vožnju unatrag iako se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Krećući se unatrag udario je u pješakinju koja je stajala iza vozila i udaljio se s mjesta događaja, javlja policija.

Nesretnoj ženi pružena je liječnička pomoć, a policija privodi daljnju kriminalističku istragu kojom utvrđuju identitet vozača i vozila kojim je počinjena nesreća. 

Komentari (22)
  • Da sad pokušam biti neutralna i postavim priču drugačije. Možda...možda je nije udario, možda je ona sam stajala blizu pa se uplašila i pala, to je stara žena, vjerojatno ne može poskočiti, malo joj je trebalo da zadobije teške ozljede (samo da znate, prijelom ruke je teška tjelesna povreda, a kad imaš 70+ vrlo je vjerojatno da nešto slomiš ako padneš). Možda nije pobjegao?! Možda je uopće nije skužio! Možda je samo splet nesretnih okolnosti!? Razapeli ste čovjeka,a možda nije ni toliko kriv! Ako je..to će se utvrditi, ali do tad..gospodo "novinari". Zar je važna samo vijest!

    25. 4. 2018,   09:59
  • Kojom brzinom je isao unatrag da je zena zadobila teske fizicke ozljede? A stvarno moras biti go**o od covjeka da nekog lupis autom i onda pobjegnes. Bio ti kriv ili ne

    25. 4. 2018,   09:39
  • A misli šta će bezveze stajat kad ju udario ispred bolnice

    25. 4. 2018,   15:45