Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Kavu i malo mlijeka na Čiovu su mi naplatili čak 18 kuna!'

None Foto: Večernji list

Neki od naših ugostitelja posebno su kreativni za vrijeme turističke sezone, u što se uvjerila i gošća jednog naizgled sasvim običnog kafića u Okrugu Donjem na otoku Čiovu

Kolegica nam se javila nakon neugodnog iskustva kojeg je doživjela u kafiću u Okrugu Donjem na Čiovu i koje je eklatantan primjer varanja gostiju, piše Večernji list i donosi fotografiju nesvakidašnjeg računa. 

Naime, na njemu su dvije stavke - Espresso po cijeni do osam kuna te dva decilitra mlijeka po 10 kuna. 

Evo u čemu je bila 'fora'. 

- Sjela sam na kavu u Okrugu Donjem na Čiovu i naručila kratki espresso s malo hladnog mlijeka sa strane. Nakon toga žena donese espresso, dva deci mlijeka, i naplati sve ovo 18 kn! Ja je pitam: 'Dobro, koji je to način?', a ona mi kaže: 

- Mi to tako naplaćujemo kad nas gosti ovo traže.

- Tako se varaju turisti! Kava s malo hladnog mlijeka, pa onda naplatiš gostu kavu s mlijekom! Strašno - zaključila je gošća kafića nakon ovog iskustva na Čiovu. 

Komentari (95)
  • Ma dosta mi je više tog. Šta si naručila to si dobila. Ne zna ni naručit normalnu kavu sa mlijekom. Ona bi sa strane. Sve je regularno. Inače sam protiv deranja gostiju al ova nije u pravu. Sigurno ima na cijeniku kolko košta kava, a kolko mlijeko i to je to.

    24. 8. 2019,   14:11
  • Moze jedan pomfrit i plata za dvoje sa strane

    24. 8. 2019,   14:20
  • A ti nisi htjela platiti kavu s mlijekom nego samo espresso..a mlijeko si mislila dobit za dzabe..e neka..tako se svugdhe radi..ne samo na ciovu!!dobila si 2 dcl mlijeko i posteno su ti ga naplatili!nikakva krada!!

    24. 8. 2019,   14:08