Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kći im se utopila dok su gledali spašavanje dječaka iz bunara

Djevojčica se utopila kad je pala u spremnik vode u istom trenutku kada su njezini roditelji pratili slučaj izvlačenja nesretnog dječaka iz bunara, za kojeg se vjeruje da je također izgubio život

Djevojčica Revathi Sanjana iz mjesta Tamil Nadu u Indiji, utopila se kada je pala u spremnik pun vode koji se nalazio u kupaonici, dok su roditelji u drugoj prostoriji na vijestima pratili izvlačenje dječaka Wilsona iz bunara.

Djevojčica je navodno pala u tri metra duboku kantu dok je pokušavala doći do vode. Roditelji su ju odmah odvezli u bolnicu gdje su liječnici mogli samo potvrditi smrt dvogodišnjakinje. 

Sutih Wilson, dječak je čije su spašavanje gledali roditelji nesretne Revathi. On je samo nekoliko dana prije upao u 70 metara duboki bunari. Nesretni dječak prvo je pao u rupu od 30 metara kada su susjedi čuli plač nesretnog dječaka te odmah započeli akciju spašavanja. Nažalost, dječakovi krikovi utihnuli su nekoliko sati poslije kada je skliznuo u dubinu na 70 metara. Iako akcija spašavanja još uvijek traje, svakog trenutka sve je manje šanse da dvogodišnjaka iskopaju živog. 

Cijeli slučaj potresao je Indiju, pa je i premijer Narendre Modija na Twitteru napisao: 'Moje molitve su s mladom i hrabrom Sujith Wilson, dok spasioci ulažu sve moguće napore kako bi spasili Suitha.' 

 

Komentari (2)
  • Kkva je to kanta duboka tri metra? I još se nalazi u kupaonici? Nisam znao da su Indijci tako visoki da dijete može upasti u kantu visoku tri metra? Koji kur.. vas plačaju? Da pišete gluposti? Nema mozga?

    5. 11. 2019,   10:00