Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kći mu rodila sina: Ubio oboje, njenog poočima i presudio sebi

None Foto: Steven Pladl/Facebook

Pladl je krvavi pohod počeo u Sjevernoj Karolini gdje je prvo ubio sina Bennetta. Zatim je u Connecticutu ubio kćer Katie i njenog poočima  Anthonyja Fusca (56)

Amerikanac Steven Pladl (43)  ubio je svoju kćer (20), sedmomjesečnu bebu koju je dobio u incestuoznoj vezi s njom, njenog poočima, a onda je presudio sebi.

Foto: Steven Pladl/Facebook

Pladl je krvavi pohod počeo u Sjevernoj Karolini gdje je prvo ubio sina Bennetta. Zatim je u Connecticutu ubio kćer Katie i njenog poočima  Anthonyja Fusca (56). Njihova tijela našli su u kamionetu uz cestu.  Steven Pladl (43) pronađen je mrtav u autu u New Yorku. Policija iz tri države pokušava utvrditi slijed događaja koji je doveo do ovog masakra. 

Foto: Wake County Sheriff's Office

Povod zločinu vjerojatno je taj što je Katie prekinula vezu sa svojim ocem. Policija je to utvrdila nakon što je razgovarala sa Stevenovom majkom.

- Prekinula je s njim preko telefona. Rekao mi je da je na putu za New York, da ide kod nje i da će se ubrzo vratiti. Priznao je da je ubio bebu. Rekao mi je da javim policiji i da ne idem tamo. Rekao je da u kući nema nikoga i da je ključ ostavio ispod otirača - rekla je. 

Foto: Facebook/Great danes "Von Unterwein"

Otac i kći, koji su se ilegalno vjenčali prošlog ljeta, uhićeni su u siječnju nakon što su dobili dojavu da je par u incestuoznoj vezi dobio dijete. Saslušanje je na sudu bilo zakazano za 23. travnja, piše Sun.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Par je ušao u vezu nakon što je Katie preko društvenih mreža odlučila potražiti svoje biološke roditelje koji su je 1998. godine dali na posvajanje. Djevojka, koja je tada imala 18 godina, preselila se u Virginiju i počela živjeti sa svojim biološkim roditeljima i njihovom djecom. Tri mjeseca kasnije Steven i supruga Alyssa su se razišli. Ona se odselila, a sa sobom je povela njihovo dvoje djece.

Foto: Wake County Sheriff's Office

Alyssa je otkrila da je muž vara nakon što je u dnevniku 11-godišnje kćeri pročitala da će beba biti poludemon. Kada je otvoreno pitala muža o čemu se radi, otkrila je da Steven i Katie planiraju svadbu te da je njihovoj djeci rekao da Katie zovu pomajkom. Nekoliko mjeseci prije nego se odselila Steven je, kazala je policiji njegova bivša žena, umjesto na bračnom krevetu spavao na podu.

Komentari (8)
  • Bas sam neki dan cito negdje o njima,i gle sad..strava

    14. 4. 2018,   09:59
  • Ajme, sjećam se kad je bio članak o ovima...i eto ti kako je završilo!

    14. 4. 2018,   09:53
  • Sta u SAD-u nema IK?(ovo nije ismijavanje ovog strasnog zlocina,pametni ce shvatit)

    14. 4. 2018,   09:47